čtvrtek 30. srpna 2018

Vestavná myčka nádobí bosch

S našimi vestavnými myčkami se špinavé nádobí stane tím jediným, co se do vaší kuchyně nehodí. Navíc je velmi úsporná a šetří tak přírodu i vaši peněženku. To vše pod hlavičkou německé kvality.


Tak zajistí, že nádobí z drahocenného skla a delikátního porcelánu je vždy umyto s odpovídající péčí. Splnění speciálních požadavků na ochranu jemného nádobí bez hnutí prstem. Použití nerezu vypadá moc hezky. Pokud si tuto myčku na nádobí pořídíte, můžete se zároveň těšit na spoustu chytrých funkcí.


Vestavné myčky nádobí šířky cm. Zaschlé zbytky jídel na nádobí a zapáchající myčka jsou nejčastěj. Méně vody, méně energie a lépe umyté nádobí. Podle míry znečištění nádobí , systém v procesu oplachování vyhodnocuje, jestli v oplachování pokračovat či nikoliv.


Vestavná myčka nádobí bosch

Zástupcem německé kvality je vestavná myčka Bosch. Některé modely jsou doplněny o speciální program TurboSpee který vaše nádobí umyje za pouhých minut pomocí. Free Shipping Available.


Výrobce sám o sobě hlásá, že jsou jeho myčky tak krásné, že by byl hřích je schovávat a něco na tom skutečně je. Díky zasouvatelné zásuvce VarioDrawer, která tvoří třetí úroveň pro vkládání, jsou myčky nádobí ActiveWater ještě praktičtější. Umí programů, samočištění a hygienické mytí. Vypadá elegantně a zpracování je dobré.


Kapacita myčky je slušných sad nádobí , takže dostačující pro tří až čtyř člennou domácnost. Pod kapotou se skrývá vysoce kvalitní a velmi spolehlivý motor EcoSilence Drive, který je charakteristický úsporností a tichým chodem. Vybavení a funkce Parametry Fotografie.


Výhodou je tichý provoz s maximální hlučností jen dB. Spotřeba vody na jeden cyklus je l. Díky funkci odloženého startu si můžete pracovní cyklus spotřebiče naprogramovat tak, aby skončil např. Tato funkce je užitečná, nejen pokud chcete mít vše hotovo po příchodu domů – její význam oceníte zejména tehdy, pokud se vaše sazby za elektrickou energii liší v průběhu dne.


Vestavná myčka nádobí bosch

Bosch SMV45AX00E integrovaná vestavná m. Jak si vybrat myčku nádobí ? Kč Siemens studioLine, Odsavač vestavný LD97DBM69. Na jeden prací cyklus spotřebuje l vody. Nemusíte se trápit ručním mytím nádobí , protože tato myčka spotřebuje mnohem méně vody než ruční mytí nádobí. Extra sušení: přídavná funkce pro zvláště účinné sušení špatně schnoucího nádobí. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Tato myčka se pyšní označením „Nejprodávanější vestavná myčka v Česku“!


Shop Everything you Need on eBay! Umyje Vám sad nádobí a to velmi úsporně! Chytrým řešením je VarioFlexPlus systém košů, které si můžete nastavit v několika polohách.


Příborová zásuvka je umístěna nad koši v horní části. Myčky nádobí ) Hodnocení produktu: (recenzí) Díky šetrnému oplachování dokáže tato vestavná myčka s filtrační technologií a výkonným čerpadlem účinně šetřit vodou i energií. Navíc pracuje tiše a dosahuje výborných výsledků.


Vestavná myčka nádobí bosch

Objednejte si zboží s DATART dopravou a my vám ho vyneseme a nainstalujeme. Myčka hlásí chybu E(vada topného tělesa). Jinak zcela v pořádku, krásný stav. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Příslušenství k myčce Inzerát byl odebran z oblíbených. Myčka nádobí BOSCH , REPASOVANÁ SE ZÁRUKOU !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky