čtvrtek 23. srpna 2018

Olej na dřevěné pracovní desky

Olej na dřevěné pracovní desky

I výše uvedená odolná dřeva jsou ovšem citlivá na vlhkost, o kterou v kuchyni vskutku není nouze, takže je třeba materiál před vodou chránit speciálním olejem na dřevo. Zvyšuje povrchovou odolnost dřevěných ploch a způsobuje vodovzdornost a odolnost proti zašpinění. Následnou běžnou údržbu zabezpečíte pomocí pečujícího gelu WOCA. Oleje na kuchyňské pracovní desky Kvalitní olej na dřevěnou kuchyňskou desku zajistí, že bude stále vypadat jako nová.


Použijte kvalitní oleje Osmo či pečující gely Woca. Vysoce kvalitní minerální olej pro pravidelnou údržbu dřevěných krájecích desek. Tenkou vrstvu oleje nanášejte houbičkovým aplikátorem na obě strany krájecí desky pravidelně každé dva až tři týdny. Poskytuje povrchu dřeva dokonalou ochranu, odpuzuje vodu a nečistoty.


Produkt je odolný vůči slinám a potu, je certifikovaný pro styk s potravinami. Vhodný i na dětské hračky. Pro tmavé druhy dřeva jako je: mahagon, merbau, teakové a višňové dřevo používáme. Soutěž o ekologický olej na kuchyňské pracovní desky Remmers - Ostatní.


Dřevěné kuchyňské pracovní desky z naší nabídky zajistí Vašemu interiéru teplý a exkluzivní vzhled. Masivní desky dodáváme broušené a oboustranně ošetřené olejem z důvodu ochrany proti vlhkosti. Povrchová úprava pracovní desky je odolná proti vínu, pivu, colu, kávě, čaji, ovocným džusům, mléku a vodě.


Jedná se o produkt na přírodní bázi. V případě hodně namáhaných ploch, ať už mechanicky, nebo chemicky, je lepší zvolit olej. Na podlahy, schody a desky stolů, kam běžně pokládáte třeba hrnky s horkými nápoji, se hodí voskový olej , který dřevo nejen oživí, ale povrch také účinně zpevní. Poradíme vám, jak pomocí olejování dosáhnete u vaší dřevěné kuchyňské desky krásného vzhledu a dlouhé životnosti v nezměněné kvalitě.


Ačkoliv se pracovní desky do kuchyně vyrábějí výhradně z tvrdých dřev, jako jsou dub , buk , třešeň nebo exotičtější iroko či wenge , jejich povrch citlivě reaguje na okolní vlivy a zejména vlhko. Nespotřebovaný olej může být v neředěném stavu použit jako ošetřovací olej. Masivní, dýhovaná a klížená dřeva přijímají olej rozdílně a tím mohou vzniknout různé odstíny. Olej na podlahy a pracovní desky. Je třeba provést zkušební nátěr na malém vzorku.


Očistěte povrch lakovým benzínem, lehce obruste smirkovým papírem a aplikujte další nátěr dle potřeby. Vítejte v našem obchodě Barvíř. Je možné ho použít také na plochy z korku, nebo OSB desek. Top olej je možné použít i na dřevěné hračky.


U dřeva bez povrchové úpravy dva nátěry, v případě renovace stačí zpravidla jeden nátěr na očištěný povrch – bez obrušování! Tato varianta dodává tmavému. Tento olej vytváří na dřevu povrch, účinně odpuzující vodu a nečistoty.


Určený pro kuchyňské pracovní desky. Je vhodný na surové nebo nově zbroušené dřevěné povrchy. Na tmavé i světlé dřeviny – mahagon, merbau, teak, třešeň, ja. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu. Pracovní a kuchyňské desky , Barvy na dřevo.


Použití koncových lišt je přínosné, když jsou dřevěné kuchyňské desky osazovány vedle volně stojících trub (Mora, Fagor, Siemens, Falcon a podobně). Koncové lišty jsou vyrobeny tak, že z pracovní desky se odřízne část delší hrany, která je poté k desce odpovídajícím způsobem připevněna. Free Shipping Available.


Check Out olej ek on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky