čtvrtek 9. srpna 2018

Deka na dvoulůžko

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Akryl nahrazuje vlněné materiály. Je hřejivá a příjemná na dotek. Chcete mít Vaši postel stále pečlivě ustlanou, ale většinou na to nemáte čas? Pořiďte si přehoz na postel, s ním bude Vaše ložnice vždy dokonalá!


Nabízíme přehozy na jednolůžka i dvoulůžka, přehozy ve stejném dezénu jako naše povlečení, přehozy pro dětské pokojíčky i ložnice dospělých. Velice hebká s hustým vlasem hřejivá deka , příjemná na omak. Ve velkém výběru barev české deky z mikrovlákna. I dnes mají své místo v každé ložnici. Nejen, že jí dodává na útulnosti, ale také chrání přikrývky před nepořádkem, např.


Přehozy z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Jednoduchá údržba, praní na 30°C v automatické pračce. Naše přehozy zdůrazňují Váš styl bydlení.


Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, udržují přirozený tvar, mají moderní motivy. Na výběr jsou přehozy v různých barvách, materiálech a motivech. Přehoz na postel je k dostání v jemných pastelových odstínéch, bílé, modré a tmavě šedé. Detail produktu Do obchodu. Prošívaná deka i přikrývka, vodní nebo péřový polštář.


Vylaďte svou ložnici do posledního detailu. Není to jen povlečení, které dělá ložnici ložnicí, ale i stylový přehoz na postel, který dokonale zútulní celý interiér vašeho pokoje. Vyberte si přehoz na postel ze široké škály barev, který se stane nepostradatelným doplňkem vaší ložnice. Hřejivé deky jsou nezbytným doplňkem pro chladné dny a večery. Ty od nás jsou laděné do vánoční a zimní pohodové nálady.


Jemná a příjemně hřejivá deka. Bytový textil doplňuje praktické prošívané přehozy na postele pro jednolůžka či dvoulůžka. Máte na výběr přehozy v různých barvách, materiálech a motivech. Máme výběr z mnoha vzorů i barev.


Deka mikrovlákno fialová 200x230. V nabídce je také dětská deka do kočárku i větší postýlky. Háčkovaná deka s jemnými proužky a… Prohlédnout. Deky a přehozy, Pro domov. Dětská deka z provlékaných pásků.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Vysoce kvalitní potisk je dozdoben plyšovými kuličkami. Přehoz vyrobený z kvalitního polyesteru příjemného na dotek je pospolu spojen tepelným svařováním, což zajišťuje jeho dlouhou životnost.


Deka na dvoulůžko

Dopřejte své ložnici i sami sobě extra dávku stylu a hřejivosti díky přehozu na postel. Prozkoumejte naši nabídku vysoce kvalitních a pohodlných přehozů na postel a najděte si barvu, styl a materiál podle svého gusta – třeba fleecový přehoz, přehoz z tkané bavlny nebo prošívaný přehoz. Glosbe , online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Když si budete kupovat přehoz na postel dvoulůžko , je dost možné, že v balení budou i tyto polštáře.


Patchworková crazy deka na dvoulůžko je ušita z nových bavlněných i různých recyklovaných látek. Vrchní část deky je tvořena čtverci, které jsou sešity z malých kousků různých látek. Každý čtverec je ozdoben aplikací větvičky.


Deka na dvoulůžko

Spodní část deky je z hnědé bavlny s malým bílým puntíkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky