pondělí 27. srpna 2018

Prostěradlo bílé

Prostěradlo bílé

Hladké bavlněné prostěradlo je klasika, která nezklame. Je skvělou volbou pro každou domácnost, ale i pro hotely, či školky. Bavlněné prostěradlo je lehké, prodyšné a 1 přírodní, takže si příjemný spánek mohou dopřát i alergici a osoby s citlivou pokožkou.


Bílé prostěradlo nabízíme v těchto materiálových provedeních:. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Klasická a napínací prostěradla. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin.


Pro účely ložního povlečení doporučujeme naše ložní prostěradla, které můžete zakoupit v kategorii Ložní povlečení. Prostěradlo vhodné k praní ve vysokých teplotách a sterilizaci vyvářením. Skvělá odolnost vůči roztočům, bakteriím, plísním a virům. Vhodné pro alergiky, astmatiky a lidi s přecitlivělou pokožkou.


Prostěradlo bílé

Mimořádně pevné a odolné. Vyrobeno pouze z přírodních materiálů. Nepropustné prostěradlo sleep froté bílé x cm. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


V naší nabídce najdete přes 1druhů povlečení. Tradiční bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla, nebo třeba moderní mikrovlákno. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Rozměry prostěradla z hladké bavlny (bez gumy) odpovídají rozměrům prostěradla, nabízíme rozměry (jednolůžkový a dvoulůžkový). V případě rozměru postýlky 120x60cm doporučujeme prostěradlo STANDART.


Do postýlky 140x70cm doporučujeme prostěradlo většího rozměru 140x70cm. Lze použít i na matrace o větším rozměru. Mikroplyšové prostěradlo 180x2- bílé.


Je rychleschnoucí, snadno se udržuje, nemusí se žehlit, a je vhodné pro alergiky. Je opatřeno vyměnitelnou gumou, vedenou v tunýlku. Hodí se zejména do hotelů, penzionů a dalších ubytovacích zařízení, ale naleznou své uplatnění i ve Vaší domácnosti. Jedná se o novou generaci prostěradel, která využívá vlastnosti mikrovláken, jako je hřejivost, hebkost, prodyšnost, výborná termoregulační schopnost a snadná údržba. Zkuste si představit prostěradlo jako základ dobrého spaní.


Bez něj by to nebylo ono. Nabízíme prostěradla různých barev, stejně jako prostěradla z trvale udržitelných materiálů, takže se vám bude spát extra dobře. Můžete si je prohlédnout online nebo v obchodním domě. Jsou velice příjemná na dotek. Mají výborné termoregulační vlastnosti, díky kterým nestudí a velmi rychle vás zahřejí.


Napínací obálkové prostěradlo jersey je hladký úplet. Materiál je velmi jemný a snadno se udržuje. Je vyrobeno ze silného a pevného materiálu. Rychle schne, nemačká se a nemusí se žehlit.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Vybírejte různé barvy a různé druhy: žerzej, froté, jersey a další na JYSK.


Prostěradlo bílé

Aby vaše usínání bylo dokonalé, vyberte si ze vzorů, které se vám líbí a materiálů, které se jsou vám příjemné. Nabízíme vám povlečení z několika materiálů: Jersey, flanelové, bavlněné, z bavlněného saténu nebo krepové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky