středa 15. srpna 2018

Tescoma hrnce na indukci

Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější. Nerezové hrnce na indukci.


Nádobí na indukci poznáte tak, že na jeho dně najdete ikonu, která nádobí na indukci označuje.

Indukční hrnce mají speciální dno, díky kterému se hrnec rychle zahřeje, a tudíž vaříte s výraznou. Vsaďte na českou značku TESCOMA a vybavte svou kuchyň nerezovými hrnci z řady GrandCHEF, SmartCOVER nebo PRESTO. V nabídce pro vás máme hrnce o objemu – l. Pak už jen stačí zvolit ten nejlepší recept, zjistit, zda máte vše potřebné na vaření a hurá do příprav. Kastrol na indukci má oproti běžnému nádobí speciální sendvičové dno umožňující indukční vaření, které je rychlé a prokazatelně šetří energie.


Kastroly různých objemů jsou součástí všech linií nádobí na indukci od TESCOMY. Navíc jsou vhodné i na indukci ! Sady indukčního nádobí tak ocení každý, kdo si užívá výhod moderního vaření.

Najpredávanejšie produkty z kategórie. Svěřte se do rukou českých odborníků na vaření a výrobky s ním spojené. Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí? Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík.


Sady pak lze rozšířit o další kousky podle toho, jaká kuchyně vás nejvíce oslovuje. TESCOMA nabízí hned několik skvělých sestav nádobí z prvotřídních materiálů a pro všechny typy sporáků včetně indukce. Lis na zdravé tyčinky TESCOMA DELLA CASA. Formičky pro tvarování.


Hrnce s nepřilnavým povrchem. Sama značka neprorazila jen v Česku a na Slovensku, ale svoji kvalitu prezentuje i po celém světě. This feature is not available right now. Please try again later. Spirálový kráječ na brambory TESCOMA PRESTO, jehlice.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Třípatrový parní hrnec na indukci s pokličkou Sabichi Everyday Esentials. Vyberte si hrnce na indukci i celé sady hrnců od prestižních světových značek. Vaření na indukční desce je praktické, rychlé, bezpečné a velmi úsporné.


Nemůžete však použít každý hrnec na indukci , musíte mít speciální indukční nádobí. Tescoma President 10dílná sada. Na přípravu omáček a dušených mas jsou například vhodné hrnce , které můžete použít i do trouby, a které mají v ideálním případě nepřilnavý povrch. Pro přípravu těstovin nebo vaření v páře doporučujeme speciální hrnec na těstoviny s vložkou.


Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA. Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky