pátek 31. srpna 2018

Parkovací systémy

Prostorově i cenově velmi efektivní parkovací systém je výborným řešením pro městské parkování v místech s omezenou plochou. Pro výstavbu systému postačí pouze parkovací místa (cca m2), následným efektem je zvýšení kapacity až o. Více informací Platební automaty Platební a mincovní automaty pro vjez nebo vstup do placených prostor umožňují automatický výběr poplatků za poskytované služby. Parkovací systémy , automatické závory, pohony vrat a bran. Umožňuje jednoduchým způsobem přes pokladnu obsloužit parkoviště jakékoli velikosti.


ZOO Praha , ZOO Plzeň, Parkoviště Horní Mísečky , Dopravní podnik Pardubice, ELVIA-Pro -SONY Praha aj.

Naše závory najdete např. KOMA Parking, nadzemní, podzemní, kombinované parkovací systémy , parkování v centrech velkých měst, na nádražích, sídlištích, v administrativních centrech velkých měst. CROSS je vhodné jak pro menší instalace s několika parkovacími místy, tak i pro pokrytí celých městských zón. Couvací kamery, parkovací systémy pro osobní, užitkové, nákladní vozy, karavany a průmyslové stroje.


Monitory, wifi sady pro couvací kameru. Altron jako systémový integrátor nabízí zákazníkovi parkovací systém na míru dle jeho potřeb. Náš parkovací systém je součástí našeho vstupenkového systému. Automatické závory či brány zvyšují komfort, působí velmi reprezentativně a hlavně zajišťují.


Automatické parkovací systémy MONTIPARK nabízejí mimořádně široké spektrum využití.

Jejich přednosti tak ocení jak majitelé bytových domů, tak soukromé firmy, státní úřady nebo obchodní centra. Dodáváme a realizujeme automatické parkovací systémy - zakladače - Nussbaum! Systém je doplněn o funkci Antihook. Důkazem pokročilé technologie je i vítězství firmy CROSS ve veřejné zakázce za milionu korun pro ostravské letiště Mošnov, jejíž předání má CROSS nyní úspěšně za sebou.


Závorové parkovací systémy DESIGNA jsou komplexním řešením pro potřeby velkých projektů jako jsou letiště, nákupní centra, městské systémy. Již více jak let se věnujeme vývoji a výrobě parkovacích systémů určených pro výběr parkovného dle doby parkování. V současné době nabízené parkovací systémy EcoPark II. Reguluje také dlouhodobé stání vozidel, a tím zvyšuje obrátkovost na potřebných místech, jako jsou úřady, pošty nebo obchody.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Jedním způsobem jsou parkovací kamery, kterými vidíte jak vypadá situace za vaším vozem, a druhým jsou právě parkovací senzory, kterými jste schopni lépe pokrýt celou zadní část auta a přesně určit vzdálenosti. Otočné, zasouvací nebo výklopné rychloběžné turnikety představují ideální zařízení pro kontrolu přístupu do objektů, kde je vyžadována vysoká rychlost průchodu, velká kapacita, bezpečnost a reprezentativní prostředí. Mechanické parkovací systémy Liftparker, Kipparker pro 2-auta. Pro exteriér určený Quadroparker.


Automatické systémy Parkline a Storeparker pro větší množství parkovacích míst v ztížených podmínkách.

Podélné parkování je strašákem nejen začínajících řidičů. Proč se zbytečně stresovat, když existuje jednoduchý pomocník, který parkování usnadní i těm nejméně zkuše. Nabízíme klasické couvací senzory do zadního nárazníku, ale i přední parkovací senzory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky