středa 22. srpna 2018

Tescoma hrnce sada

Najpredávanejšie produkty z kategórie. Hrniec na ryžu PURITY MicroWave. Video € 1(vrátane DPH) Kúpiť. Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí?


Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík. TESCOMA nabízí hned několik skvělých sestav nádobí z prvotřídních materiálů a pro všechny typy sporáků včetně indukce.

My v Tescome to vieme, a preto vám ponúkame hrnce vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vybavené extra silným sendvičovým dnom a ergonomickými úchytmi. Väčšina hrncov je vhodná aj do umývačky. Můžete si tak vždy zvolit právě tu, která odpovídá připravované porci jídla, a výrazně tak šetřit energie.


Kvalitný nerezový riad pre profesionálne a domáce kuchyne, panvice všetkých veľkostí aj obľúbené a mimoriadne bezpečné tlakové hrnce zo špičkových materiálov. Hrnce s nepřilnavým povrchem. Nie je to žiadna veda, moderné tlakáče môžete ovládať aj jednou rukou, u tých vychytanejších napríklad len pootočením poistky.


Přináší totiž do kuchyní jedinečné vychytávky, mimořádnou kvalitu a originální design současně. Riad do mirkovlnnej rúry. Súprava riadu PRESIDENT Stone, dielov.

Kastroly, hrnce , rendlíky… potřebuje je každý. A protože máme opravdu bohaté kuchařské zkušenosti, sestavili jsme pro vás praktické sady obsahující to nejdůležitější kuchyňské nádobí, bez kterého se v kuchyni neobejdou ani úplní začátečníci. Rendlík s cedicím poklicí má průměr centimetrů a objemem litru.


Nerezové hrnce jsou oblíbené pro svou mechanickou odolnost a dlouhou životnost. Prvotřídní nerez jim propůjčuje i další skvělé vlastnosti: jsou imunní vůči pachům a snadno se udržují. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Sady hrnců Tescoma na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Tlakový hrniec významne urýchľuje varenie a zachováva chuť potravín, ktorá sa dlhou prípravou vytráca.


Všetko pre milovníkov varenia. Medzi ďalšie prednosť zahŕňajú existenciu veľmi silného sendvičového dna, ktoré sa stará o skvelé rozloženie tepla. Sada nádobí obsahuje kousků. To všetko sa spája v riešení od známej a hlavne rokmi preverené značky Tescoma.


Vynikající pro použití v domácnostech i profesionálních kuchyních. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra.

Tescoma Opravná sada pracovního ventilu BIO EXCLUSIVE (Decor) Tato opravná sada umožní nahradit původní pracovní ventil u tlakového hrnce BIO EXCLUSIVE, DECOR, OLYMPIC SYSTEM. Součástí je pracovní ventil a tryska pracovního ventilu, které jsou třeba vyměnit pro. Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické, indukční Záruka let. Luxusná sada hrncov a pokrievok z nerez ocele.


Unikátne pokrievky SmartCOVER sú prispôsobené ľahkému cedeniu a majú pružný okraj, ktorý slúži pre odkladanie náčinia pri varení. Sadu riadu jednoducho môžeme umývať v umývačke. Kvalitní nerezové nádobí pro profesionální i domácí kuchyně, pánve všech velikostí i oblíbené a mimořádně bezpečné tlakové hrnce ze špičkových materiálů.


Všechny splňují vysoké nároky pro moderní a úsporné vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky