středa 22. srpna 2018

Kovové regály za odvoz

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Komody a regály bazar: za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. KOVOVÉ REGÁLY -FOCH délka 150cm x hloubka 100cm ,výška stojny 245cm,celková délka regálů cca metrů, cena za 1. Nabizim kovove regaly ks.


Kovove dratene do obchodu,dilny,garaze atd.

Modry vetsi za 700kc a cerveny mensi za 300kc. Daruji tři bílé regály za odvoz. Nové inzeráty v kategorii (Kanceláře a provozovny) Kancelářské židle ks, pěkný stav!


Regál je rozložen na stojinové rámy 4x 1x 10cm a nosníky. Pokud Vám výška nevyhovuje, zavolejte! Police překližka s kovovou hranou. Nabízíme k prodeji zánovní hákový kontejner.


Zvedací hák 1m výrobce - PLAZMACZ Kontejner je ve velmi dobrém stavu, součástí nástavby jsou rozčleněné vnitřní regály , které se nechájí zajistit mřížema.

Dobrý den, z důvodu rušení provozovny daruji za nějakou maličkost na zákazku dělané vybavení prodejny. Jedná se o regály , jako nové, stáří necelé roky. V součastné době jsou na regálech po celé délce nalepené cenové lišty.


Zdarma odvoz TV, PC, monitory, UPS a pod. Dve skrine - bazar - Bazoš. Vybírejte z 4inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Je to dosť tenky plech, takže sú ľahké. Potřebujete se zdarma zbavit starého nábytku? Sestavte si regálový systém na míru včetně dílenského vybavení nebo vyzkoušejte bazarové regály. Hledáte nábytek zdarma za odvoz ? Kvalita, super cena, osobní přístup - PEMATROS.


Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně.

Prodám nové, nepoužité regály. Natřený, rozebíratelný. Vhodné do garáže, skladu, nebo sklepa. Kč, 1x police 6- Kč, ideální do dílny, garáže či skladu. DARUJI kusy černého nábytku.


Dobrý den, daruji za odvoz kusy dřevěného nábytku z černé obývací stěny. Regály do kanceláře můžou ponechat volně stát na zemi a zkombinovat je například s dvířky či je zcela nechat otevřené. Zakoupit se dají také regály či police rohové, které si jistě oblíbí ti, kteří si nevědí rady s prázdnými kouty a můžou tak dobře využít jejich prostor. Ten kdo prostoru moc nemá, může. Moderní zátěžové kovové regály za výhodnou cenu!


Rozměr regálu: 90x45x180. Obsahuje polic, které je možno rozstavět podle potřeby. Nosnost police je 1kg. Odvoz regálu po Praze zdarma! Menší skřín se vejde do výtahu, větší bude n.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky