čtvrtek 18. května 2017

Frote prosteradla

Froté prostěradla jsou hřejivá a velice příjemná na dotek. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se. Díky modernímu vzhledu a velmi snadné aplikaci na matraci jsou oblíbeným prostěradlem většiny domácnosti. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou.


Frote prosteradla

Hebké a hřejivé froté prostěradla vyrobené z bavlny a polyesteru. Na výběr více naž barev, které hravě nakombinujete ke každému povlečení. Froté úplety jsou vyráběny přímo ve firmě na pletacích strojích Jumberca a jsou na ně používány ty nejkvalitnější příze. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Naše froté prostěradla se smyčkovou tkaninou si vás okamžitě získají. Nežehlí se, mají dlouhou životnost, stálé hezké barvy, hebký povrch, všitou gumu a hřejivé vlastnosti. Prostěradla nabízíme ve více než odstínech a velikostech. Nabízena jsou v široké paletě barev, ze které si zaručeně vyberete to pravé ke každému povlečení.


V naší nabídce najdete přes 1druhů povlečení. Tradiční bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla, nebo třeba moderní mikrovlákno. Froté nemusí být jenom ručníky, ale také jemná a odolná prostěradla.


Bohatý výběr froté prostěradel v nejrůznějších barvách čeká jen na vás na Bedario. U spotřebitelů patří mezi nejoblíbenější froté napínací prostěradla pro své praktické přednosti - pestrá paleta barev, elastická variabilnost, pevnost, lehká údržba, příjemné na dotek. Bavlněná froté prostěradla jsou prodyšná a příjemná na dotek. Díky kombinaci s polyesterem jsou dokonale pružná.


K prostěradlu si nezapomeňte pořídit z našeho širokého sortimentu barevně sladěné ložní povlečení. Pro správný výběr rozměru prostěradla je nutné znát všechny rozměry matrace. Save the earth and look damn good doing it. Mezi největší přednosti patří zejména vysoká prodyšnost a vynikající savost.


Jejich použití je celoroční. Tato prostěradla nabízíme v široké škále barev, bez problémů je tedy sladíte s povlečením a vykouzlíte tak příjemnou atmosféru odpočinku. V našem eshopu Vám nabízíme široký výběr kvalitních prostěradel za velice výhodné ceny! Napínací froté prostěradla jsou měkká a hřejivá prostěradla z přírodní bavlny.


Rádi bychom vám nabídli v našem e-shopu kvalitní froté prostěradla české výroby za výhodné ceny. Vybírat můžete z naší nabídky a kombinovat barvu prostěradla s povlečením. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. V nabídce jsou gramáže od 190g do 220g.


Všitá guma v tunýlku zajistí správné držení prostěradla pod matrací. Froté prestieradlá - Obľúbené froté prestieradlá ponúkajú vysoký komfort a pohodlie. Sú vyrobené z odolného a ľahko udržiavateľného materiálu s veľmi príjemným povrchom. Nabízí výrobky české značky Bonatex a mnoha dalších známých značek, u kterých vždy ručí za kvalitu produktů. Nabízíme oblíbené kvalitní česká prostěradlo froté od firmy Skantex.


Máme mnoho rozměrů froté prostěradel např. Vážení zákazníci, rádi bychom vás ujistili, že doručování zboží funguje nadále bez omezení. Prosíme pouze o přednostní využití bezhotovostních plateb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky