pátek 5. května 2017

Velkoobchod čistící prostředky

SUNEXCLEAN - velkoobchod pro profesionální úklid a gastro Plzeň Úklidové stroje, vysavače, čistící prostředky , zásobníky a dávkovače. Jsme širokosortimentní velkoobchod s nosným programem Vše pro úklid , ale i pro osobní hygienu a chod Vašeho pracoviště. Dlouhodobě sledujeme nejlepší poměr ceny a kvality. Vás připravili nabídky.


Zde najdete prostředky na čištění čehokoliv.

Oken, podlah, nábytku, dokonce i prací prostředky , či osvěžovače vzduchu. Prostředky WC Univerzální čističe Prostředky na podlahu Prostředky na nádobí Prostředky n. Zabýváme se velkoobchodním prodejem drogistického zboží. Prodáváme zejména čisticí a úklidové prostředky. Dále dodáváme prací prášky a aviváže, kosmetiku a prostředky osobní hygieny.


Již let dodáváme na český trh čisticí, dezinfekční a úklidové prostředky , obalový materiál, hygienické zboží, doplňky a gastro sortiment. Velkoobchod čisticími prostředky ALTER s.

Vážení zákazníci, dle nových upřesňujících informací Vlády ČR není prodej v naší společnosti nijak omezen. Informujeme Vás, že od pondělí 16. Nabídka kompletní čitící technologie, čistících a dezinfekčních prostředků, hygienických potřeb, obalového materiálu, ochranných pomůcek, zásobníků hygienického materiálu a kancelářských potřeb. Pokud se rozhodnete pro čistící prostředky velkoobchod určitě jste na správné adrese. Pro zákazníky, kteří jsou zvyklí na závěrečné ošetření palubní desky tzv.


Nerta Cocpit Protector, který má jedinečnou vůni tropického ovoce. Karfo - velkoobchod drogerie. VŠE K ÚKLIDU A HYGIENĚ POD JEDNOU STŘECHOU RYCHLÁ DODÁVKA DOPRAVA ZDARMA NÁHRADNÍ PLNĚNÍ. Po registraci, uvidíte pouze základní cenu pokud Vám nebude vyhovovat požádejte si o přiřazení dealerské skupiny.


WC za velkoobchodní ceny na e-shopu nebo osobně v centru Brna. Množstevní a jiné slevy. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Kvalitní úklid vyžaduje řadu speciálních čisticích prostředků pro různé povrchy, typy znečištění s určením pro ruční či strojní způsob práce. Nabídka obsahuje i speciální prostředky , jako jsou vosky, leštidla , odstraňovače speciálních znečištění na gumové šmouhy, zbytky lepidel, graffiti apod.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Chante Clair náhradní náplň k univerzálnímu odmašťovači Marsiglia, 5L 39Kč. SONET gel je určen do myček nádobí a kombinuje v sobě čistící sílu a vysoký odmašťovací účinek. Gel se snadno dávkuje a rozpouští se rychle, beze zbytku.


Je tedy na vás, jaký program mytí zvolíte, neboť gel účinkuje i při krátkých mycích cyklech a nižších. Jsme brněnská firma zabývající se velkoobchodním prodejem drogerie, zejména čistících a úklidových prostředků. Našimi zákazníky jsou velkoobchody s drogistickým nebo příbuzným zbožím (papírnictví, domácí potřeby, ochranné pracovní pomůcky apod.), firmy, orgány státní správy, neziskové organizace a další.


S čistícími prostředky Pulirapid se to brzy změní! Samozřejmě nezačnete ze dne na den úklid milovat, ale s přípravky Pulirapid půjde vše tak snadno, že se z úklidu stane rutinní činnost, která ani nezabírá tolik času. WC, leštěnky na nábytek, do myčky nádobí a desinfekce.


Nejsme vázaní jednou značkou, nejsme dealeři. Spolupracujeme s význačnými výrobci, u nichž je zaručena stálá jakost produktů. Všichni působí na trhu již delší dobu a mají zkušenosti s aplikací nejmodernějších.


Pečujte o svou domácnost s kvalitními čistícími prostředky , které si nejen poradí s veškerou špínou, ale také váš domov provoní. Vyberte si z velké nabídky čističů, které využijete v kuchyni, koupelně, na údržbu podlah nebo na mytí nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky