středa 3. května 2017

Ubrus červený

Goldea vánoční dekorační ubrus loneta - vzor červené bobule a ozdobné listy - kulatý Ø cm. Správně zvolený ubrus dodá vašemu stolování sváteční, uvolněnou nebo třeba noblesní atmosféru. Zkrátka takovou, jakou budete chtít mít náladu. Kostičkovaný vzor v červenobílé kombinaci.


Krásně vynikne spolu s jednobarevnými ubrusy nebo ozdobnými šálami v bílé barvě. BA- červený ubrus teflonový 140x180. Kvalitní teflonové ubrusy dodáváme již mnoho let nejen do restaurací,lázní,jídelen,ale také do prodejen s bytovým textilem a metráž vyvážíme do SRN. Vyrobíme jakýkoliv rozměr,který neuvádíme v tabulce.


Detail produktu Do obchodu. Ozdobný bavlněný ubrus či tkané prostírání se dá sladit s jednobarevnými ubrusy a oživit tak stolování při návštěvě či o svátcích. Prohlédněte si také ostatní doplňky, kde mimo jiné najdete multon, což je podložka pod ubrus , která chrání stůl a brání pohybu ubrusu na hladkém povrchu. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením.


Ubrus červený

Textilní ubrus snadno vyperete. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou. Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy.


Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. Ubrusy se používaly odjakživa. V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku.


Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Pokud dáváte přednost praktickému využití, určitě vás zaujme teflonový ubrus.


Jelikož dokáže odpuzovat tekutiny, tak se velmi dobře udržuje. Z naší bohaté nabídky prostírání a ubrusů si jistě vyberete ten ideální právě pro vás. Tato tkanina k výrobě ubrusů je praktická, moderní a vyjímečně odolná vůči ušpinění.


Ubrus červený

Hydrofobní ubrus , červená barva, struktura režného plátna s imitací zesílené nitě. Bezešvé zakončení, voděodolná úprava. Okrově žlutý ubrus s příměsí lnu Tiseco Home Studio, 1x 2cm. Vínově červený ubrus s příměsí lnu Tiseco Home Studio, 1x 2cm. Běhoun na stůl z mikrovlákna Minimalist.


Je velmi praktický a je vhodným doplňkem stolu ve Vaší domácnosti. Své využití najde také v penzionech, hotelech, restauracích a dalších gastronomických, společenských a školských zařízeních. Teflonový ubrus není jen hezký dekorativní doplněk Vašeho stolu, disponuje voděodpudivou úpravou, díky které je vysoce odolný proti zašpinění.


Ubrus červený

Vhodný pro každodenní použití i slavnostní příležitosti. Je jen na Vás zvolit ten správný rozměr a vzor ubrusu. U všech našich výrobků ručíme za kvalitu. Nabízíme ubrusy z těchto materiálů Teflon, Teflon Du Pont, bavlna polyester, 1 bavlna.


Máte stůl nestandardní velikosti a nemůžete na něj sehnat ubrus ? Toužíte mít doma kulaté ubrusy, oválné nebo jiný atyp? V nabídce máme i patchworkové ubrusy. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky