úterý 16. května 2017

Domácí pípa na pivo

Pípa na pivo – na co ještě si při výběru dát pozor? Pivní pípa s kompresorem se perfektně hodí pro častější přemisťování a větší kompatibilitu. Pípu bez vlastního kompresoru je zapotřebí připojit k tlačnému plynu (COči BIOGON), čímž se však, díky jeho šetrnosti, mírně prodlužuje životnost piva. Toužíte po točeném pivu v pohodlí svého domova?


Vyberte si špičku mezi domácími stolními chladiči na pivo a vychutnávejte si tento lahodný mok, kdykoliv na něj dostanete chuť. Nabízíme vám profesionální výčepní zařízení značky LINDR pro restaurace, občerstvení , vinotéky a také jednodušší kompaktní přístroje vhodné do domácnosti na zahradní party a různé další oslavy.

Zveme vás také do naší kamenné prodejny, kde si výčepní zařízení a veškeré příslušenství můžete. Kompresor tlakuje vzduch přes hadici a naražeč do sudu. Sud natlakuje a dále tlak automaticky udržuje. Tato varianta je pro domácí použití. Dobře čitelný displej ukazuje skutečnou teplotu chlazeného piva, která je variabilně nastavitelná.


Provoz na bombičky COzaručí vysokou kvalitu piva až sedm dní po naražení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ideálně s platbou převodem a doručením na vaši adresu. Objednávky objednány s osobním odběrem u nás na prodejně budou probíhat ideálně s platbou předem nebo platební kartou přímo na pokladně. Objednávka bude nachystána a rychle vydána na provizorním pokladním pultu přímo u dveří. Skladem držíme spoustu náhradních dílů a poskytujeme na výčepní techniku záruční, pozáruční servis a montážní a poradenské služby.


Najdeme výčepní zařízení, které vám bude pasovat na míru při případných dotazech nebo přáních nás oslovte na některém z kontaktů. Párty pípa je neboli cestovní výčepní zařízení. Výčep je českým výrobkem, na který byl udělen patent. Manipulace s výčepem je jednoduchá. Na PETku našroubujete těleso s kohoutem, otočíte PETku, nasadíte tělesem na výčep, zajistíte západkou a stáčíte nápoj.


Tím nápojem může být vše, co se stáčí do PETek - pivo , víno, limonády, vody atd. Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost a výborně vychlazené pivo. Kvalitně vychlazené pivo je připraveno v thermobloku již po 2-min.


Chlazení na pivo , pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem.


Návod jak správně sestavit výčepní zařízení Lindr. Jakmile se přestaneme ptát, je konec, říká moderátor Hyde Parku Civilizace Daniel Stach - Duration: 32:49.

Uvařte si vlastní domácí pivo Chcete si doma připravit pivo mnichovské světlé, rakouský Märzen nebo české plzeňské? S touto knihou se i při nedostatku místa a nepatrné výbavě přemění vaše kuchyň v minipivovar. Na stránkách této publikace najdete všechno, co potřebujete vědět o domácí výrobě piva: od různých. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Tyto síťové identifikátory jsou užívány na základě vašeho souhlasu vyjádřeného prostřednictvím nastavení vašeho internetového prohlížeče.


Více informací o využívání. Náš domácí výčep je použitelný pro plechovky piva o objemu 3ml, 4ml a 5ml. Ideální tip na dárek pro každého milovníka piva.


Zdroj energie: 2x AA Baterie (nejsou součástí balení). U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely. Pivo není součástí balení.


Ty nejlepší domácí pípy na pivo nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Domácí pípy na pivo na DATART.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky