středa 31. května 2017

Grilovací zástěra

Nabízíme vám originální, vtipná trička s potiskem a dárky pro milovníky grilování, pánská grilovací trička a grilovací zástěry. Buďte originální a vyberte netradiční dárek k narozeninám, k svátku nebo Vánocům. Grilovací zástěr se jménem bez kapes.


Grilovací zástěra

Základní, ale příjemný model grilovací zástěry bez kapes a nastavitelné přezky. Tuto grilovací zástěru nabízíme v elegantní černé barvě, na které je jméno nejvýraznější. Nevažte se sériovou výrobou zástěr běžně dostupných v každém obchodě. Vytvořte si vlastní grilovací zástěru a buďte jiní. Máme v nabídce grilovací zástěry s originálními potisky.


Velmi oblíbená je grilovací zástěra , na kterou vytiskneme jméno vašeho muže, přítele nebo dědy. Naše zástěra na grilování je vyrobená ze 1 bavlny s kvalitním potiskem. Příjemci osobních údajů. Vaše osobní údaje chráníme jako oko v hlavě a nikomu třetímu je neprodáme! Abychom vám mohli nabízet ten nejlepší obsah přesně na míru, tak vybíráme spolehlivé dodavatele a používáme kvalitní nástroje třetích stran.


Hitem letošního roku je grilovací zástěra se jménem. Na zástěru vám vytiskneme jakékoliv jméno nebo přezdívku, kterou nám napíšete do poznámky k objednávce. Kuchařská grilovací zástěra ušitá ze stoprocentní bavlny je tím pravým ochráncem vašeho oblečení při grilování.


Zástěra má černou barvu. Doručení do 3-pracovních dní 41Kč bez DPH. Dárek pro muže - milovníka grilování. Darujte vašemu muži originální grilovací zástěru.


Grilovací zástěra

Je to praktická věc při grilovaní. Na klasickém provedení v černé barvě se nachází i červená silueta tradičních kotlových grilů Weber. Na krku ji lze nastavit na různé velikosti. Weber zástěra výborně doplní Vaši výbavu ke grilování, poslouží navíc i jako stylový dárek. Je vyrobena z kvalitního materiálu silné plátnové vazby, kolem krku má tkanici s posuvnou sponou na nastavení velikosti.


Díky ní můžete i vypadat. Výšivka na zástěře má tu výhodu, že je stálá oproti potisku, který se časem. Praktický dárek pro milovníka grilování.


Pro zvýšení bezpečnosti při grilování jsou v nabídce různé typy ochranných rukavic a rovněž také zástěra. Práci s grilem pak usnadní speciální osvětlení na gril, odkládací poličky nebo závěsné lišty na grilovací náčiní. Kromě těchto doplňků je součástí naší nabídky také příslušenství pro uzení. Höfats Apron - grilovací zástěra - promyšlená grilovací zástěra Höfats Apron vás a vaše grilovací dovednosti posune výše.


Dlouhá grilovací rukavice je neodmyslitelným prvkem při každém grilování. Lze použít jak na pravou, tak i levou ruku a slouží při každém grilování jako ochrana ruky a předloktí před teplými předměty a žárem z grilu. Spolu s koženou rukavicí tvoří ideální kombinaci - GUSTA.


Grilovací zástěra

Samozřejmě by zástěra nebyla kompletní, kdyby neobsahovala také kapsičky na kečup či hořčici a grilovací náčiní. A ještě lepší je, že zástěra je vyrobena z materiálu, který takovou zátěž v pohodě zvládne, stejně tak jako váš muž. Každý může být šéfkuchařem. Profesionální zástěra na grilování s fotografií nesmí ve Vaší domácnosti chybět.


Ideální dárek pro všechny milovníky grilování nebo vaření. Je vhodná jako ochrana před prskající šťávou z upravovaných pokrmů i žárem z topeniště. Poslouží samozřejmě i jako prostá ochrana před umazáním při manipulaci s dřevěným uhlím nebo briketami. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Free Shipping Available. Check Out -pack on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky