středa 10. května 2017

Ostrovní solární systém

Ostrovní solární systémy - 12V. Ano, může se stát, že solární panely nebudou pro ostrovní systém dostačující. Především tam, kde požadujeme celoroční využití energie si během zimních měsíců se sluneční energií nevystačíme, protože je málo slunečních dní a když už jsou, tak jsou moc krátké. Je proto potřeba najít řešení, jak mít.


Postupně se mobilní ostrovní systémy začínají montovat dokonce i na karavany a jachty.

Takto vypadá energetická nezávislost od nás a naši spokojení klienti :) WWW. Tento systém tedy není spojen s elektroinstalační soustavou. Hlavní nevýhodou tohoto systému je malá kapacita. FV ostrovní systém pro chaty, karavany apod.


Fotovoltaické ostrovní systémy představují ideální zdroj energie pro místa bez elektřiny. V tomto systému je použit kvalitní polykrystalický modul, který poskytuje nadprůměrný energetický výnos v širokém rozsahu klimatických podmínek. U nás můžete zakoupit optimálně navržený solární systém pro místa bez elektrické energie.

Jedná se o jedny z nejčastěji prodávaných a používaných solárních systémů. Nevadí vám utrácet 3tisíc za ostrovní systém ve srovnání se 1tisíci za systém napojený na distribuční síť. Nebo udržovat jej 10krát častěji než systém připojený do sítě.


Nebo nakupovat nové baterie každých několik let. Zato od té doby, co jste se odpojili od sítě, máte pocit mnohem větší blízkosti k. Takový fotovoltaický ostrovní. Za zvýhodněných podmínek vám nabízíme optimálně navržený ostrovní solární systém pro místa bez elektrické energie. Využívám všechny své vědomosti a zručnost, abych se mohl částečně osvobodit od diktatury elektrického monopolu. Vaše cesta k energetické nezávislosti je na dosah ruky!


Zobrazeno 1–z výsledků. Jsme na počátku nového. Nabízíme Vám, za velmi výhodných podmínek, zakoupení optimální navrženého solárního systému pro místa bez elektrické energie. Prodávají se stavebnice, kde je vše potřebné. Jen musíte vědět, která roční doba je pro vás zajímavá.


Prosinec a leden je na fotovoltaiku mizerné období, to max fakt budete úsporně svítit.

V létě může jet TV celý den. Ideální pro místa bez elektřiny. Kompletní sady jsou skladem, dodáváme obratem.


Zde uvádíme stručný popis baterií pro rychlý výběr vhodné kategorie baterií pro Váš systéKapalinové baterie Banner - kvalitní baterie s dolévaným elektrolytem pro solární systémy ideální zejména pro menší ostrovní instalace se sezónním využitím – chaty apod. Cyklická odolnost cca 4cyklů při vybíjení. Již pět let žijeme v domě, kde solární fotovoltaická elektrárna je jediným zdrojem elektřiny. Solární elektrárna ostrovního domu.


Jen jako zálohu máme diselovou elektrocentrálu. Nevede k nám žádná přípojka, a tak jsme odkázáni pouze na sebe. Nechte si navrhnout ostrovní solární systémy na míru. Rozhodněte se pro umístění fotovoltaické elektrárny na střeše, a my už vám pomůžeme se vším ostatním. Vypracujeme projekt na míru vašim požadavkům a ostrovní solární systém uvedeme do provozu do 3-měsíců.


Systém iGET SECURITY Systém CHUANGO Pohybová čidla. Tyto systémy jsou určeny k výrobě elektrické energie pro vlastní spotřebu. Elektřina - solární elektrárna kWp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky