pátek 5. května 2017

Paletové regály

Jaké jsou nejvhodnější paletové regály do vašeho skladu? Paletové regály umožňují hospodárné řešení pro různé druhy skladovaných celků. Díky své velké variabilitě lze v regálech skladovat typizované palety EUR, ale také různé druhy atypických palet.


Stavebnicový systém umožňuje skladování pro výšky až do. PALETOVÉ REGÁLY PROMAN.

Systém paletových regálů je jednoduchá stavebnicová konstrukce pro skladování palet nabízející vysokou variabilitu pro malé i velké skladové prostory. Tento modulární systém ukládání dovoluje využít optimálně prostor skladu. Palety je možno ukládat libovolným směrem.


Ponúkame mnoho riešení skladového hospodárstva, disponujeme až typmi paletového systému s množstvom možných modifikácií, ktoré nám umožňujú ponúknuť zákazníkovi to najlepšie riešenie. Zvládnou ukládání EURO palet na šířku i na délku a mají úžasně variabilní nosnosti. Ve skladu budou neocenitelným pomocníkem.


Dodáváme policové, paletové , konzolové, pojízdné a archivní regály , regály do prodejen, plastové přepravky, šatní skřínky a kovový nábytek. Na prvním místě je bezpečnost a spolehlivost.

Díky velmi pečlivému testování a vyvíjení jednotlivých komponent můžeme hrdě prohlásit, že naše paletové regály odpovídají jak přísným normám FEM (Fédération Européenne de la Manutention), tak neméně přísným normám EN 15. Nabízíme k prodeji paletové regály. Rámy je možné bezplatně zkrátit na požadovaný rozměr.


Pro všechny paletové regálové systémy je k dispozici rozsáhlé příslušenství, jako jsou rošty, ochranné prvky, zadní a boční sítě, zastřešení, nebo příčníky na nosníky. Firma E- regaly sa nachádza na českom a slovenskom trhu už vyše desať rokov. Za tú dobu sme vybudovali sklad pri Kutnej Hore, v ktorom väčšinu produktov držíme skladom. Disponujeme tiež výrobnou linkou a sme hrdým výrobcom policových regálov značky VARIMO, ktoré splnili náročné testy Strojárenského skúšobného ústavu. Nadobudnuté skúsenosti nám každý deň.


Dovoz zdarma Zjistit informace! Nosníky jsou poté k rámu připojeny bezšroubově pomocí fixovaných bodů. Vhodné jsou zejména do skladů a průmyslových objektů. Dělí se na několik typů, dle způsobu ukládání a tvaru konstrukce.


Všechny bazarové regály (policové, paletové a další) máme skladem a tak na jejich dodání nemusíte dlouho čekat. Dle požadavků zajistíme přepravu vybraných regálů námi prověřenou společností ve vámi zvolený den i čas. Propracovaný systém nabízející rozmanité možnosti využití, který neslouží pouze k ukládání standardizovaných europalet.


Kvalitné paletové regály , ktoré spĺňajú požiadavky aj tých najnáročnejších zákaníkov.

Vyberte si taktiež z rôzneho príslušenstva. Záruka roky, doprava. Komponenty a příslušenství paletových regálů. Regálové koše na tříděný odpad-RACKSACK. Konštrukciu tvoria stĺpy a nosníky paliet, ktoré sa zasúvajú do stĺpov.


Společnost Beg Bohemia dodává regály všech druhů a regálové systémy. Vybavujeme sklady, logistická centra, archivy, úřady. Kompletní návrh a montáž regálů.


Regály a regálové systémy do domácnosti, kvalitní a levné regály kovona, regály ostrava Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky