středa 31. května 2017

Pet lahev 2l

Výroba PET lahví je prováděna na vlastních výkonných vyfukovacích poloautomatech z peforem (předlisků), a to z materiálu PET. Plastové láhve standardní lze u nás zakoupit téměř obratem. Zajišťujeme prodej PET lahví nejběžnějších objemových a typových variant. Jakožto přímí výrobci jsme schopni.


Nabízíme PET obaly pro plnění piva na stáčeních linkách i formou ručního plnění.

V období pivních slavností a festivalů určitě oceníte naše odnosná ouška, která zákazníkům usnadní lepší manipulaci. PET lahev 5L víno Obje5l Rozměry: průměr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Láhev na víno 2l Láhev PET 2l. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pet lahev je primárně určena pro uchování a stáčení vína. Zásilku zasíláme pouze Českou poštou.

Uvedená cena je za balení 1ks. Cena za balení neobsahuje víčka. Uzávěry prosím objednávejte zvlášť. Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití.


Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky. Láhve skladem umíme doručit už v den objednávky!


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Nezapomínejte, že nápoje jsou v obalech, které jsou zálohovány. Ve všech našich skladech je možné platit kartou pouze náplně.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. LÁHEV PET VÍNACZ - 2L. APT Výčep na PET láhve, AG376.


Pokud máte rádi točenou limonádu, pořiďte si domů vlastní výčep.

Do výčepu jen našroubujete pet láhev s limonádou a můžete si natočit limču nebo colu i doma. Originální dárek na oslavy, párty i na domácí použití. Na láhve o objemu 2l Materiál: plast Pouze na sycené nápoje Záruka.


Adaptér na pet lahev Blumat, 0. Krásné truhlíky díky automatického zavlažování. Mějte i vy krásné truhlíky s tímto adaptérem pro automatické zavlažování pet lahví Blumat. Díky tomuto adaptéru bude pěstování zeleniny, bylin a květin v truhlíku snazší než kdy dříve. Už se nebudete muset každý den.


Dále nabízíme kvalitní skleličky z pravého českého skla vyrobené v ČR. Dále jutové tašky, dárkové sety a ostatní. Odnosné ouško - na lahve 1l, 5l, 2l , 3l s průměrem hrdla mm.


CENA LÁHVE BEZ UZÁVĚRU - uzávěry obje. Braník Pivo výčepní světlé 0l ( PET ) Aktuální slevu na Braník Pivo výčepní světlé 0l ( PET ) zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev. Podívejte se také na další produkty značky Braník , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo nápoje alkoholické nebo pivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky