úterý 16. května 2017

Regále drevené

Univerzálne a veľmi praktické drevené regály sa vyrábajú z masívneho dreva. Impregnácia sa nevykonáva, drevené regály sú určené na priame použitie. Police majú nosnosť až kg. Ku každému výrobku dostanete skrutky do dreva a. Drevené regály v našej ponuke sú vyhotovené z borovicového dreva, ktoré je dostatočne pevné, no zároveň si zachováva nízku cenu.


Pre niektoré modely regálov však poslúžilo ako základ dubové drevo, ktoré je hustejšie a pevnejšie, než borovicové, avšak regále z neho sú o niečo drahšie.

Drevené regály sú vhodným vybavením nielen do kancelárií a obchodov, ale tiež do učební alebo študentských a detských izieb, knižníc. V našej ponuke nájdete tiež drevené latkové regály, ktoré okrem spomínaných miest môžete využiť napríklad aj do suchých pivníc a technických miestností. Drevené regále sa perfektne hodia ako do minimalistického dizajnu, tak aj do moderného interiéru. Sú jednoducho cenovo dostupná alternatíva ku klasickému nábytku, ktorá sa dokonale dokáže postarať o všetko, čo na ne uložíte či už sú to kuchárske knižky, misy, či čokoľvek iné. Hľadáte nové regály, použité regály alebo bazarové regály?


Máme pre vás dobrú správu. Na e-shope Bazaroveregaly. Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu.


Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia.

Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví. Tyto dřevěné regály jsou vyrobeny z masivního dřeva bez následné impregnace a jsou vhodné k přímému použití, nebo také k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly. V našom eshope na vás čakajú vysoké, nízke a rohové regále všetkých typov a farieb už od €. Na výber máte z 5rôznych typov regálov klasického aj moderného vzhľadu. V ponuke máme tiež kombinované regále s otvorenou aj uzavretou časťou, s policami alebo i dvierkami a zásuvkami. Ten najlepší do vašej izby.


Regály a police nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! POLICOVÉ REGÁLY - Dřevěné, TvujRegal. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Priestor v špajzy treba využiť čo najefektívnejšie, preto určite oceníte možnosť nastavenia si výšky regálovej police podľa potreby (vždy o mm), ale aj ľahko umývateľné police pre. Keďže predávame regále rôznej výšky, vaše deti nikdy nebudú mať problém dosiahnuť ani na tú najvyššiu poličku. S regálmi teda budú spokojné deti aj rodičia. Regále menších rozmerov využijete aj v spálni.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Pokiaľ potrebujete uskladniť rôzny tovar alebo pracovný materiál, regály sú na to ako stvorené. V prípade, že vám rozmerovo nevyhovuje niektorý z našich regálov, vyberte si regálový systém pre presnejšie využitie vášho skladovacieho priestoru. Kovové regály a regálové systémy, skladovacie regály.


Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky