středa 24. května 2017

Papírové ručníky

Vyberte si u nás papírové ručníky. TORK pro personální hygienu a profesionální úklid veřejných prostor s výrobky ECOLAB, TASKI a CORMEN. Povšimněte si, že papírové ručníky v rolích, stejně jako ručníky skládané, mohou mít jednu nebo dvě vrstvy. Savost papírového ručníku závisí na počtu vrstev.


V nabídce máme jednovrstvé i vícevrstvé varianty. Papírové ručníky představují hygienické řešení sušení rukou v restauracích, firmách, školách nebo nemocnicích.

Karton obsahuje balíčků - celková hmotnost kg. Utěrky s nejnižší cenou na trhu. Hygienické papírové ručníky ! Používejte papírové ručníky tak, jako to dělá už většina moderních rodin. Ušetříte tak spoustu pracího prostředku, protože už nebudete muset prát typické látkové ručníky , tyto jednoduše použijete a vyhodíte do koše.


Jednorázové papírové ručníky pro multifunkční využití - vysoce hygienické, vynikající absorpce, ekonomicky výhodné, recyklované, natural, šedé, bílé, zelené. Kč - jemné, vymačkávané, vhodné i pro použití místo papírových kapesníků - výběrový recykl, bělost , bez. Všechny tyto ručníky jsou recyklovatelné.


Pro papírové ručníky jsou vhodné i zásobníky na papírové ručníky z nabídky značky Katrin.

Každý zásobník na papírové utěrky má kapacitu 6ručníků. Velkoobchod papírová hygiena-KARKO PAPER s. Profesionální úklidová drogerie CLEAMEN. Jednoduché přenášení a skladování, průhledný obal, integrované držadlo, perforace obalu, oblíbené u zákazníků. Automatické zásobníky na jemné papírové ručníky.


Zásobníky pro papírové ručníky skládané. V této kategorii naleznete všechny druhy běžných papírových ručníků a utěrek pro doplnění Vašeho zásobníku - rolované, typ ZZ, nebo pevnější utěrky. V naší nabídce papírového hygienického programu nechybí ani papírové ručníky , a to jednak skládané, a jednak navinuté v rolích. Skládané papírové ručníky je vhodné umístit do zásobníků, které připevníte na zeď k umývadlu. Ručníky se z nich snadno vytahují po jednom, a přitom není třeba je trhat.


Zboží dodáváme do hodin, doprava je zdarma. Vybírat můžete z různých barev a materiálů. Dokoupit u nás můžete i papírové ručníky. A to podle způsobu skladu, podle velikosti složeného a rozloženého útržku, podle technologie výroby, podle materiálu, barev, počtu vrstev, ražby a podobně. Klasika jsou zelené jednovrstvé ručníky , oblibu si také získávají kvalitní celulózové ručníky v bílé barvě.


Naše nabídka je široká a jistě bude obsahovat zboží i pro Vaši potřebu, třeba to budou úzké. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dávkovače mýdla, papírové role, ručníky , osoušeče rukou, zásobníky.


Vám nabízí široké spektrum kvalitního hygienického zboží španělské a italské výroby.

Prozkoumejte nabídku kategorie Papírové ručníky. Vybavte si s námi Vaší kancelář! Smartline Maxi papírové ručníky v roli vrstvé - bí. Bílé papírové ručníky v roli.


V roli se středovým odvíjením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky