středa 17. května 2017

Groupe seb čr sro

Sokolovská, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti. Předměty činnosti ze statistického úřadu. Aktuální i úplný výpis firmy Groupe SEB ČR s. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


Společnost „ Groupe SEB ČR s. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Velkoobchod s elektrospotřebiči a elektronikou, Nespecializovaný velkoobcho Správa nemovitostí na základě smlouvy nebo dohody, ale zabývá se i jedním dalším oborem.

Predaj kuchynských spotrebičov, spotrebných materiálov a príslušenstva značky Rowenta a Moulinex. Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. Datové schránky 8us86q identifikátor a typ datové schránky Groupe SEB ČR s. Změny a události ve společnosti Obchodní rejstřík Groupe SEB ČR s. The world reference in small domestic equipment, with leading positions in many markets and a unique brand portfolio. Find out about its strategy, news, financial information, innovation and sustainable development commitments.


Pro firmu Groupe SEB ČR s. Volná pracovní místa pro Firma: Groupe SEB ČR s. Profil subjektu GROUPE SEB ČR , spol.

Slovenska s možnosťou overenia zadlženosti. Vždy overené a spoľahlivé informácie. Deň zápisu do ORSR piatok, 5. The head office is in Prague. Zabýváme se prodejem potřeb pro profesionální truhláře i nadšené domácí kutily.


V naší nabídce najdete prvky, které rozhodně nesmí chybět v dílnách odborníků ani laiků. Hledat firmy… Upravit Groupe Seb ČR , s. Distribúcia a predaj kuchynských potrieb, spotrebičov a riadu - panvice na vyprážanie, omáčniky, nádoby na dusenie. The Group has been pushing back its geographical borders for years now, seeking to continuously consolidate its positions in countries by broadening its range, developing universal and local products alike, leading a powerful sales policy tailored to markets, introducing dedicated local sales teams, and reinforcing all existing distribution channels. Groupe SEB receives an award for its Supor school project in China As part of the Franco-Chinese Year of the Environment, the Paris regional Chamber of Commerce and Industry and its Franco-Chinese exchange commit. Majetková struktura Groupe SEB ČR s. Výrobce Distributor Služba.


Vařící vybavení a vařiče pro domácnost. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat. Detail firmy Groupe SEB ČR s. Názory zaměstnanců na Groupe SEB ČR s. Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici. Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.


PŘIDEJTE VLASTNÍ STÍŽNOST.

Počet nahlášených stížností: 2: Z toho za letošní rok: 0: Stále v řešení: 1: Hodnocení spokojenosti. Toto skore je založeno na stížnostech. Zadání poptávky pro firmy Groupe SEB ČR s. Vám ušetří spoustu času.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky