pátek 19. května 2017

Mačkač obilí štos

Mačkače obilí jsou jedním z málo známých způsobů, jak při stále stejném krmivu zvýšit výnosnost chovu užitkových zvířat. Z mačkaných zrn se totiž při trávení vstřebá více než všech živin. Nejen proto jsou tyto vločky oproti šrotovanému krmivu několikanásobně výživnější.


Vážení chovatelé koní, hovězího dobytka, ovcí, koz, jelenů, pštrosů a jiných užitkových zvířat. Naše firma Vám nabízí pomocníka ve správné a úsporné výživě. Dobrý den, chtěl bych si vyrobit mačkač obilí pro své ovečky ale nevím jak.

Obilí z mačkače nevykazuje žádnou ztrátu vitamínů. Jenže motor kW zvládne tak málo obilí , že hradítko musí být tak přivřený, že oves tudy nepropadá. A když ho otevřu trochu víc, mačkám směs a přijde tam mezi ovsem víc pšenice nebo ječmene, mačkač to nezvládne a buď začnou klouzat řemeny nebo vypadne zátěžák.


Mačkač je osazen třífázovým 380V motorem. Původní cena cca tisíc Kč. Pripravte svoj stroj na sezónu, nečakajte, až sa na poli pokazí. Zašlem Českou poštou na dobierku.


Kontakt mailom prosím cez formulár, nie tel.

Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Stabilní, kompaktní, snadná montáž Dva pozinkované válce Ø 32mm Excentricky uložený válec umožňuje snadnou regulaci Upínací deska je součástí dodávky,.


Skiold mačkače obilí KB 1a KB 3- velký rozsah výkonností, minimální spotřeba energie, pro všechny obvyklé suroviny, pohon dvou nebo tří válců, výkonný. Velká většina chovatelů píše o tom, že je dobré podávat např. Vladimír Štos , Číčenice - Výroba a prodej mačkačů obilí.


Poučte mě, prosím, jak získám mačkané obilí ? Milan Pořídíte si mačkač a mačkáte. Mačkané obilí je lépe stravitelné a ušetříte na množství zkrmeného obilí. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Technická data - mačkače : Typ, váha, příkon, výkon. Každý na to může mít jiný názor ale. GETPONY, - vagónů nečištěného obilí. Prodám mačkač na obilí.


Za tuto cenu jsem tedy elektický mačkač nenašla, Driml tam měl pouze ruční. Elektrické měl v úplně jiné cenové relaci.

SICILIE kuchyňská linka – rohová sestava Elegance. Pokud vám nevyhovují rozměry rohových kuchyňských linek, můžete si je poskládat jinak, skoro na míru. U série ATLAS je možnost použití kromě středové nohy (základní vybavení), nízkou nebo vysokou nohu (vybavení za příplatek).


Noha umožňuje nájezd krmného vozu pod mačkač. Možnost namontování pytlovacího zařízení (vybavení za příplatek pro sérií ATLAS) a nakládacího rukávce. Vystavit v této kategorii. Mačkače na obilie, mačkače ovsa, mačkače zrnín, stláčanie obilia, miagač zrna. Aukro Auto-moto Pracovní a zemědělské stroje.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Mitre saws are designed to make clean and precise angled cuts through materials such as woo laminate and metal, while allowing you to easily rotate the blade and change the cutting angle to suit you. Choose from our range of mitre saws from brands such as Einhell, DeWalt and Makita.


Namun untuk sebuah usaha, tentu harga tersebut bukanlah masalah. Jika Anda tertarik untuk membeli mesin cuci mobil otomatis berikut adalah beberapa tips dan informasi harga untuk mesin cuci mobil otomatis. Fungsi shockbreaker adalah untu meredam gerakan berlebih ayunan kendaraan. Shockbreaker dapat juga berati meredam guncangan.


Bila mobil terjadi ayunan atau guncangan yang berlebih, maka akan mempengaruhi pengendalian dan kestabilan mobil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky