úterý 2. května 2017

Policové regály do domácnosti

Tak skoncujte nadobro s nepořádkem, vyberte si praktické skladovací prostory a uložte do nich pneumatiky, sezónní věcí, krabice s dětskými hračkami, nářadí i. Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas. Lakované viacúčelové regály do domácností s drevotrieskovou alebo plechovú policou s nižšou nosnosťou.


Ospravedlňujeme sa, ale vzhľadom na situáciu som museli prerušiť prevádzku na našej slovenských pobočke.

V blízkej dobe naviděnou. Regály , regály do domácnosti jsou důležitou součástí interiéru. Poslouží vám v kuchyni, ve spíži, obývacím či dětském pokoji, ložnici, sklepě, případně v kterékoli další tzv. Některé regály , regály do domácnosti ale mohou tvořit i zajímavý interiérový prvek, např.


Regály a regálové systémy do domácnosti , kvalitní a levné regály kovona, regály ostrava Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu. Ačkoli je slovo regál italského původu a do našeho jazyka bylo přejato z němčiny, neexistuje důvo proč upřednostňovat zahraniční regály před regály české výroby! Přeci úložného a odkládacího prostoru!

Milí zákazníci, na zvýšenou poptávku po regálech a regálových systémech reagujeme velmi rychle. Stylové policové regály nabídnou nejen extra prostor, ale dodají všemu interiéru na osobitosti. Nejlevnější regály do domácnosti vybírejte v naší nabídce. Pro ještě více odkládacích prostor se podívejte na nabídku polic!


Regály do garáže Regály do garáže jsou dokonalým úložným prostorem. Pomohou vám vytvořit systém a pořádek ve vaší garáži i domácnosti. Výhodou je možnost nastavení výšky polic, jednoduchá manipulace, široká variabilita. Závěsné nástěnné regály šetří místo, a přesto se toho do nich spoustu vejde – prostorově nejúspornější variantu představuje nástěnná police. Používají se do sklepů, komor a spíží, ale i dílen a garáží, případně regály na pneumatiky atd.


Regály lze použít i na knihy, různé dokumenty, šanony, krabice atd. Regály do domácnosti jsou určeny na uložení lehčích nebo středně těžkých předmětů. Univerzálne a veľmi praktické drevené regály sa vyrábajú z masívneho dreva. Impregnácia sa nevykonáva, drevené regály sú určené na priame použitie.


Ku každému výrobku dostanete skrutky do dreva a. Police majú nosnosť až kg.

Naše policové kovové regály se vyznačují typizovanými rozměry, viz ceník regálů. Typové kovové regály nabízíme v široké škále standardních rozměrů. Mnoho našich regálů obvykle dobře funguje v každé místnosti v domě.


Vybírejte regály do domácnosti podle stylu, povrchu nebo materiálu, volně stojící nebo nástěnné a jistě najdete ten, který nejlépe odpovídá stylu a místnosti, kam chcete regál uložit. Regály do pivnice - Kúpte si tie najlepšie regály do Vašej domácnosti. Majster Regál Vám pomáha bezpečne a optimálne ukladať predmety, kartóny, prepravky alebo ťažké náradia do pivnice. Naše kvalitné kovové regálové systémy vyrobené sú tou najlepšou voľbou.


S regálmi od Majstra využijete každý priestor na 1. Konfigurátor regálů Vám pomůže vybrat takovou sestavu, která maximálně využije Váš prostor pro skladování. Regály nájdu svoje uplatnenie aj v domácnosti , či v kancelárií. Vybrať si môžete z našich regálových zostáv a regálových komponentov, prípadne si pomocou online návrhára môžete navrhnúť regály presne podľa vašich potrieb.


Regály sú vyrobené z certifikovaných ocelí, pozinkované metódou SENDZIMIR, čo zaručuje. Skříňka na nářadí se šuplíky a horním výklopem, kterou můžete umístit jako volně stojící skříňku na dílenský stůl apod. Skřínka má pojezdy s kuličkovými ložisky, které zajišťují snadný výsuv i při plně zatíženém šuplíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky