úterý 30. května 2017

Kuchyňský robot artisan

Kuchyňský robot artisan

KitchenAid Artisan dobře poslouží jak v domácnosti, tak i lehčím gastronomickém provozu. K základnímu vybavení lze dokoupit řadu příslušenství tak, aby robot splnil to, co od něj očekáváte. Precizním strouháním, krájením, lisováním či mletím pomůže vašemu receptu k dokonalosti, ale to není zdaleka všechno! Robot s nezastavitelnou silou a 2rychlostmi s funkcí puls se postará o veškeré nasekání, nastrouhání, namixování, našlehání.


Kuchyňský robot artisan

Jejich design nostalgicky odkazuje na zlaté časy v USA v poválečných létech, kdy se vyráběla nejhezčí auta, v domácnosti se začaly objevovat první kuchyňské spotřebiče a kvalita nebyla prázdným pojmem. To vše bez námahy, snadno a rychle. Označenie Malého Artisanu je trochu mätúce, keďže všetky modely (modely 5KSM15 5KSM15 5KSM1a 5KSM175) obsahujú úplne rovnaký robot , líšia sa iba príslušenstvom alebo materiálom misy.


Robot tejto kategórie má veľmi tichý motor. Tento robot je vyráběn v několika málo modifikacích již několik desítek let a stále se drží na špici toho nejlepšího, co můžete do kuchyně získat. Pohon je konstruován pomocí ozubených kol namísto běžného řemene. Artisan 5KSM1je vybaven 300W velmi tichým motorem s deseti rychlostmi. Díky tomu si robot vystačí s se „slabším“ motorem.


Robot je dodáván ve různých barevných provedeních. Není žádná náhoda, že roboty společnosti KitchenAid jsou jedny z nejkvalitnějších a nejlepších robotů na světě. Dokonalá barva do každé kuchyně. Z pestré barevné palety si můžete vybrat takový robot , který bude dokonale ladit k interiéru Vaší. Dáte přednost jemným odstínům, pastelovým tónům nebo výrazným barvičkám?


Legendární kuchyňské roboty KitcheAid Artisan jsou špičkou ve své kategorii. Oceníte je, pokud milujete retro design a vysokou kvalitu. Představuje tak luxusnější variantu zavedeného pětilitrového modelu pro domácnost a jasnou volbu pro všechny, co se nespokojí s kompromisy. Kuchyňský robot vám usnadní práci nejen během pečení.


Kuchyňský robot artisan

Na spodní části robota je protismyková podložka pro jeho stabilitu. Přizvěte si do kuchyně pomocníka, který zvládne téměř všechno a ušetří vám čas. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Robot se sklopnou hlavou má velmi výkonný 300W motor, který má velmi tichý chod a téměř ho neuslyšíte. Má 10 rychlostních stupňů.


Ikonický dizajn nie je ani zďaleka všetko, čo vám môže ponúknuť. Tichý a výkonný 3W motor s rýchlosťami, priamy pohon a planetárny systém miešania dokážu vždy vytvoriť zmyselný kulinársky zážitok. Robustné celokovové prevedenie zabezpečuje stabilitu. Free Shipping Available.


Kuchyňský robot artisan

Jeden kuchyňský robot by neměl chybět v žádné kuchyni. Jde o užitečného pomocníka, se kterým je i příprava složitých receptů jednoduchou a rychlou záležitostí. V naší nabídce právě takové kuchyňské roboty najdete.


Tento nezastupitelný pomocník usnadní jakoukoliv práci při pečení a ještě k tomu má čas na to, aby vypadal neodolatelně. Využijte výhod motoru o výkonu koňské síly - je to skutečně šampión mezi našimi kuchyňskými roboty. Kapacita L umožní kuchařům a kuchařkám podávat skvělé kulinářské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky