středa 24. května 2017

Mačkač obilí prodám

Obilí z mačkače nevykazuje žádnou ztrátu vitamínů. Najdu tady někoho kdo má taky špatnou zkušenost s mačkačem obilí od pana. Jenže motor kW zvládne tak málo obilí , že hradítko musí být tak přivřený,. Cena cena 2Kč , dohoda možná.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vážení chovatelé koní, hovězího dobytka, ovcí, koz, jelenů, pštrosů a jiných užitkových zvířat. Naše firma Vám nabízí pomocníka ve správné a úsporné výživě.


Byl plně funkční, posledních let však nepoužívaný. Popis Mačkání obilí je jedním z málo známých způsobů, jak při stále stejném krmivu zvýšit výnosnost chovu užitkových zvířat. Z mačkaných zrn se totiž při trávení vstřebá více než 9. Mačkač obilí pro menší chovatele.


Dobrý den, chtěl bych si vyrobit mačkač obilí pro své ovečky ale nevím jak.

Za cenu 1kč a bud osobní převzetí nebo poštou po předchozí platbě na učet poštovného a balného a podívejte se prosím na ostatní akce balim do jednoho balíku a informace přes mail. A zasílám i na Slovensko atd. Odpovědí na inzerát souhlasíte z mými podmínkami. Prodám retro mačkač na brambory. Téma „domácí mlýnek na obilí “ je takovým evergreenem.


Dotazy typu „jaký mlýnek na obilí si pořídit“, případně „jaký mlýnek na obilí máte vy a jakou s ním máte zkušenost“ se pravidelně objevují jak v komentářích, tak ve fóru a přicházejí také mailem. V každém kotci pítka na 1l láhev, koš na seno. Jediná vada zrezle no. Dům a zahrada - Mlýnek na obilí bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Záruka roky, český návod. Před naplněním násypky (N), se přesvědčíme zda je hradítko (C) zasunuté tak, aby byl uzavřen přístup obilí do prostoru mezi mačkací válce (M).


Pokud by se obilí dostalo do tohoto prostoru před spuštěním motoru, došlo by k zahlcení a stroj se nerozběhne! V tom případě postupujte podle bodu tohoto návodu.

Zvířata Chovatelské potřeby Ostatní prodám mačkač obilí ,ovsa prodám mačkač obilí ,ovsa Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Pytluji po 50kg, pytel výměnou nebo za 10Kč.


Mačká ječmen, oves, pšenici, kukuřici,. Vystavit v této kategorii. Aukro Auto-moto Pracovní a zemědělské stroje. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.


Lis obsahuje upínací hlavu, koš, podkladky, půlměsíce, tyč. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Nabízím i drtič šrotovník na ovoce šroťák Kontakt pouze telefonický.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky