čtvrtek 11. května 2017

Nerezové police

Nerezové police

Získejte slevu na vše ! Zaregistrujte se zde a získáte tak slevu na váš první nákup, ale neváhejte - sleva platí jen do 13. Nabízíme gastro nerezový nábytek pro vybavení profi gastro provozů. SPECIÁLNÍ SLEVY PLATNÉ OD 4. Nerez gastro nábytek - nerezové nástěnné police - výroba dle Vašich požadavků.


Nerezové police

Jediným používaným materiálem při výrobě gastro vybavení je nerez ocel 17. Závesné nerezové police do gastro zariadení. Súčasťou každej gastronomickej prevádzky sú aj praktické celonerezové závesné police. V našej ponuke nájdete jednoposchodové, dvojposchodové a trojposchodové závesné police všectkých rozmerov.


Jednotlivé typy sa odlišujú designem aj príslušenstvom, ako sú tanierové. Vybavení koupelen Koupelnový nábytek Koupelnové poličky Odebrat filtry. Vyrobeno v ČR z potravinářské nerezy AISI 304. Nerezová nástěnná police jednopatrová.


Free Shipping Available. Celonerezové provedení. Objednejte si rozmer, ktorý Vám vyhovuje. Police do detskej izby. Steny do predsiene a chodby. Svetlosť medzi policami 3mm.


Mimo rozlíšenie nerezových regálov podľa požadovaných rozmerov môžeme nerezové regály tiež členiť podľa počtu či štruktúry políc. Popis: Prodam nerezove police. Výdaj, ohrev a preprava jedla. Mechanické spracovanie potravín. Výrobní firma Nereznamiru.


Plníme vaše nerezové sny. Pokud si nebudete při výběru zcela jisti, nebo budete potřebovat doplnit jakoukoliv informaci, neváhejte nás kontaktovat. Nabízíme veškerý nerezový nábytek jako jsou: nerezové pracovní stoly, nerezové pracovní desky, nerezové mycí stoly, nerezové nástěnné police , nerezové digestoře, nerezový výdejní stůl, nerezový regál a další nerezové vybavení kuchyní. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce.


Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. V této kategorii nejsou žádné produkty levne-gastro. Profesionální gastro vybavení. V našem sortimentu NEREZ výrobků naleznete nerezové pracovní desky, nerezové pracovní stoly, nerezové mycí stoly a nerezové dřezy, vstupní a výstupní stoly k myčkám (u těchto výrobků jsou výškově stavitelné patky nohou až mm), nástěnné police a skříňky, příborníky, vozíky, podestavby pod konvektomaty, nástěnné a závěsné odsavače par, pojezdové.


Nerezové police

NEREZI, a kombinace materiálů nerez-masiv pro interiér a exteriér Vašeho domu nebo výrobní a prodejní provozovny. Jsou vyrobeny z kvalitního a odolného nerezu. Košíky nabízíme buď drátěné nebo plechové.


V případě plechových se jedná o kvalitní plech z nerezové oceli, který je perforován, aby se v něm nedržela voda. Zvláštní kategorií jsou nerezové poličky do koupelny. Volné police jsou minimalistické a elegantní a poskytují úložný prostor, na němž můžete vystavit své oblíbené věci. Tyto poličky vykazují vysokou kvalitu a moderní vzhled.


Nerezové police

Nabízíme je v mnoha různých rozměrech a stylech a můžete si je dokonce uříznout tak, aby měly požadovanou velikost. Vhodné police si najděte online nebo v obchodním domě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky