úterý 2. května 2017

Hotelové systémy

Naše hotelové a reštauračné systémy sú prispôsobiteľné špecifickým požiadavkám ubytovacích a gastronomických prevádzok. Použité moderné technológie im dali otvorenosť voči ostatným systémom a zariadeniam, čím vytvárajú komplexný nástroj pre správu prevádzky. Dokážu zabezpečiť plnohodnotnú kontrolu.


Hotelové informační systémy doplněné o hotelový rezervační systém představují ideální kombinaci pro bezproblémovou správu vašeho ubytovacího zařízení. Kartové systémy jsou dnes součástí každého většího či luxusnějšího hotelu. Podle pan Otakara Jedličky, se kterým jsme si o nich povídali, sjednocují několik důležitých vlastností.

Zabezpečují objekt proti nežádoucímu vniknutí, splňují požární požadavky, mají schopnost pamatovat si historii vstupů a šetří. EET, pokladní, restaurační a hotelové systémy , pro malé i velké! Představujeme vám pokladní , restaurační a hotelový systém AZsoft Systém pokrývá jak požadavky menších uživatelů tak zjednoduší a zrychlý obsluhu rozsáhlého provozu o více střediscích a pokladnách. Elektronické hotelové zámky Saflok a Ilco jsou podporovány robustním softwarovým řešením pro správu přístupu dormakaba, které zahrnuje řadu pracovních postupů jak pro hosty, tak pro zaměstnance.


Produkty dormakaba každý rok vylepšují zkušenostmi více než 5miliony hostů. Skutečná pohostinnost kombinuje pohodlí na recepci, bezproblémový přístup do pokojů a komplexní zabezpečení v zázemí. Přináší maximum z přímého prodeje přes vlastní hotelové webové stránky.


Inovativní řešení pro správu ubytovacích kapacit a také snadný způsob přímé rezervace pro vaše zákazníky. Hotelové účty Vám poskytnou přehled o prodaných službách u každé rezervace (rekreační poplatky, doplňkový prodej, slevy).

Při vytváření rezervace se položky účtu automaticky doplní dle ceníku. Samozřejmostí je tisk dokladů, evidence plateb a následné zobrazení salda jak v účtu hosta tak přímo na plachtě. Nabízíme paging systémy , které pomáhají řešit problémy v komunikaci mezi jednotlivými částmi provozu, urychlují obsluhu a šetří čas. Ze široké škály produktů lze vybrat vhodné řešení téměř pro každou situaci. We are specialist in hotel systems and hotel facilities Our product range includes hotel safes – series LAPTOP and TREND LINE – which combine safety and optimal user-friendlyness.


Cooperating with us you will get solutions to your requirements, superior customer support, excellent products and abouve all serious partner. Společnost ASSA ABLOY, přední výrobce elektronických zabezpečovacích systémů a světový leader v oblasti řešení dveřních systémů, zastoupená ve více než 1zemích na celém světě přichází ke svým zákazníkům blíže s nabídkou lepší a širší spolupráce s cílem posílit svou pozici a konkurenceschopnost na daném lokálním trhu, aby měli zákazníci a. Najmodernejšie riešenia a systémy pre každé dvere, ktoré spĺňajú očakávania aj tých najnáročnejších. Záručný aj pozáručný servis. Náš tím má viac ako desaťročné skúsenosti z oblasti návrhu a realizácie.


Webová stránka je vstupnou bránou do hotela. Tvoríme pre vás hotelové web stránky, ktoré predávajú. Menia návštevníkov na kupujúcich a inšpirujú k zážitkom. V každom momente si spravujete obsah vašej stránky v jednoduchom a prehľadnom admine, pobytové balíky v rovnakom bode nastavujete pre priamy predaj a pre webové. Integrácie na hotelové zámkové systémy automatizujú a urýchľujú príchod hosťa.


Efektívne plánovanie, komunikácia a evidencia závad s aplikáciou pre chyžné. Stovky napojiteľných syst. Hotelové trezory- ŘADA LAPTOP a TREND LINE Jsme specialisté na hotelové systémy a hotelové vybavení.

V naší nabídce najdete hotelové trezory řady LAPTOP a TREND LINE kombinující bezpečnost a optimální uživatelskou přívětivost pro Vaše hotelové hosty. Trezory řady LAPTOP jsou vhodné pro uchovávání notebooků a tabletů. Spoluprací s námi získáte řešení.


Zamykací systém Mifare RFID pro hotelové pokoje. Poskytujeme záruční i pozáruční servis notebooků, počítačů, monitorů, tiskáren. Instalujeme systémy , programy, provádíme odvirování a rekonstrukci systémů. Bezpečí firmy nebo domova můžete mít neustále pod kontrolou pomocí kamerového systému.


Sledujte, co snímají kamery odkudkoliv ze světa na Vašem notebooku. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky