středa 3. května 2017

Držák lyží na zeď

Držák lyží na zeď

Vážení zákazníci, náš e-shop je i během současné situace plně v provozu a jsme připraveni udělat maximum, abychom vám objednané zboží dodali co nejrychleji. Praktický držák lyží a hůlek s uchycením do stěny. Háky jsou navíc opatřeny gumou, která zabraňuje poničení a zároveň funguje jako protiskluzná vrstva.


Držák lyží na zeď

Představujeme vám vodorovný držák na lyže na zeď. Tento produkt určený pro šest párů lyží splňuje všechny požadavky pro jejich bezpečné uložení ve vodorovné poloze. Lámete si hlavu nad efektivním a zároveň bezpečným uložením lyží celé rodiny? Možným řešením je držák na lyže na zeď.


Pojme čtyři páry lyží do svislé polohy, která vašemu sportovnímu náčiní zaručí potřebnou stabilitu a komfort. Pořiďte si stojan na kola a vyřešte tím problémy jednou pro vždy. Nabízíme Vám nejrůznější typy držáků kol na uskladnění, ať už v garáži , v bytě či venku před domem. T-drážky nutno objednat adaptér Thule 8- adaptér střešních systémů.


Držák lyží na zeď

Upevněte všechny potřebné držáky na zeď a hned uvidíte, kolik se udělá místa. Na držáky můžete pověsit kola, lyže, nářadí nebo vrtačku. V tom případě je pro vás ideálním řešením držák na lyže. Jedná se o kvalitní nást.


Moderní TV jsou konstruovány pro zavěšení na zeď neboli stěnu. Dle požadavků, kam chcete TV umístit a zda s ní budete chtít manipulovat, zvolíte vhodný držák na televizi. Můžete vybírat z těchto typů držáků: Fixní. Držák lyží na zeď , na pár. Pevné držáky nabízejí možnost zavěšení televizoru na stěnu jako obraz.


Držák lyží na zeď

Doporučujeme na svislé. Stěnu lyžárny můžeme vybavit modulárním systémem se závěsnými háky. Závěsné háky jsou nasazeny na hliníkový profil a snadno s nimi můžeme pohybovat a měnit tak jejich rozestavení. Na léto je možné zaměnit držáky na lyže za držáky na kola. Jeden držák unese až páry lyží.


CELOKOVOVÝ DRŽÁK LYŽÍ na ZEĎ ( na pár) - COMPASS. Montáž je uchycení šrouby. Vaše cena v EUR (orientačně): EUR. Pogumované háčky zabrání poškrabání či poškození lyží.


Snadná instalace na zeď Vaší šatny, garáže, suterénu či sklepu. Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa? Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola. V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo, držáky za pedál, závěsné stropní držáky, držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola.


Free Shipping Available. Kč, pouze na ProMistry. V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky