pátek 19. května 2017

Ostrovní fotovoltaické systémy

Měniče Axpert mají zabudovaný PWM nebo MPPT solární regulátor nabíjení a bypass s možností přepnutí na síť nebo generátor, pro ostrovní fotovoltaické systémy až do 3kWp. Tento systém tedy není spojen s elektroinstalační soustavou. Hlavní nevýhodou tohoto systému je malá kapacita.


Nejmenší ostrovní systémy můžeme vidět například na dopravních značkách. Sofistikované ostrovní systémy napájejí budovy nebo celé vesnice v.

Ačkoliv je dnešní doba všeobecně označována za maximálně přetechnizovanou a život bez elektřiny je pro většinu z nás zcela nepředstavitelným, nalezneme kolem nás také celou řadu míst, na která není možné přivést elektřinu pomocí klasické distribuční sítě. V této kategorii naleznete optimálně navržené sestavy ostrovních fotovoltaických elektráren. Pro volbu vhodného výkonu je třeba znát alespoň denní spotřebu objektu, kde bude systém instalován - olověné baterie musí mít. Ukázka ostrovní fotovoltaické elekrárny z praxe: Těsně před vánoci letošního roku nás oslovil zákazník s prosbou o instalaci malé ostrovní elektrárny o výkonu 1kW na chatě v Bohušovicích nad Ohří.


Po naší dohodě jsme instalovali 3ks fotovoltaické. Najdete u nás ostrovní systémy , nosné konstrukce, elektroměry, fotovoltaické moduly, hybridní systémy , fotovoltaické ohřívače, síťové systémy a další související zboží. Využívají se v místech bez elektrického vedení a přípojky (např. na samotách či na chalupách), neboť si samy vyrobí energii pro svou spotřebu.

Další využití je v objektech, kde se zdržuje více osob - malé penziony a hotely. Ostrovní solární systémy - 12V. EMS Pro bezkolapsní provoz musí mít skládané bateriové systémy (skládačky) na bateriích (Pylontech, BMZ, Axitec aj.) nastavenu tzv.


Bohužel fungování skládaček je vztaženo a přímo závislé na švejkových hodnotách napětí baterií. Ve skládačkách jsou hodnoty napětí. Solární systémy - termické Solární kolektory - fototermické solární systémy. Naše služby v oblasti solárních systémů pro ohřev TUV, UT, bazénů.


Fotovoltaické ostrovní systémy - dodávka a montáž. Lípa, Nový Bor, Mimoň,Zákupy, Cvikov, Liberec, Děčín, Ústí nad Labem a jejich a okolí. Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám předvedeme již realizované fotovoltaické elektrárny a také naše spokojené zákazníky.


Elektrárny stavíme na klíč, vyřídíme veškerou administrativu pro připojení FVE, zajistíme veškeré podklady pro splnění dotačních podmínek, vyřídíme Vaší dotaci z programu NZU. Provádíme individuální profesionální řešení domácích elektráren. Hybridní fotovoltaické systémy v sobě ukrývají to nejlepší z obou světů: v 9 případů získáte garantovanou dodávku elektřiny z přenosové soustavy s možností uložit si přebytečnou solární energii na dobu, kdy slunce nesvítí. Také můžete čerpat elektřinu uloženou ve vašich bateriích v případě,. Prezrite si naše posledne realizované inštalácie.


Naše posledné realizované projekty.

Nechte si navrhnout ostrovní solární systémy na míru. Rozhodněte se pro umístění fotovoltaické elektrárny na střeše, a my už vám pomůžeme se vším ostatním. Vypracujeme projekt na míru vašim požadavkům a ostrovní solární systém uvedeme do provozu do 3-měsíců.


Polykrystalický solární panel s výkonem 2Wp je nejvhodnějším řešením fotovoltaické instalace pro ostrovní systémy Off-Grid a Grid-Free. Konstrukce tohoto panelu umožňuje horizontální i vertikální montáž a není bezpodmínečně ani nutná orientace na jižní stranu. Pro fotovoltaické systémy , které nejsou připojené do sítě nepotřebujete žádné povolení ani souhlas distribuční společnosti. Pouze špičkové technologie.


Solární panely (neboli moduly) tvoří jednu z největších položek v celkovém rozpočtu fotovoltaické elektrárny a je tudíž třeba se zaměřit na jejich správný výběr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky