středa 31. května 2017

Kuchyňský robot celokovový

Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři. Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů. Skvělý dárek pro každou zapálenou hospodyni.


Zaujme v první řadě velkým množstvím funkcí a kvalitní konstrukcí. Uživatelé mají k dispozici hnětení, šlehání, mixování, strouhání, mlýnek na maso, lis na citrusy a odšťavňovač.

Schází pouze mlýnek na mák a funkce sekání. Vyberte si do kuchyně jen ten nejlepší a nejvýkonnější. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kuchyňský robot. Výkonný kuchyňský robot s planetárním systémem míchání, díky kterému je možné dosáhnout maximálně vyhněteného těsta.


Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Jak už jsme se zmínili jde o multifunkční přístroj, který nejenom šlehá, hněte a mixuje, ale navíc mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a zvládá další věci. My jsme začali tím, že jsme zkusili vymíchat tuhé těsto na bagety.


Ale nepočítejte s tím, že robot „spolkne“ kilo a půl tuhého těsta.

To by už na robot této kategorie bylo moc, ale běžné domácí pečení zvládne. Planetární systém hnětení, míchání a šlehání zaručuje bezezbytkové promíchání obsahu mísy. Díky nim dobře drží na pracovní desce a při práci se vůbec nehýbe. Pokud chcete vyměnit nějaký nástavec, rameno snadno odklopíte.


Po použití můžete jednotlivé díly opláchnout pod tekoucí vodou nebo omýt v myčce. Už nemusíte kupovat nezdravé polotovary. Teď si můžete jídlo připravit jako v profesionální kuchyni.


Mísy mohou být vyrobeny z lehce opotřebovatelného plastu nebo odolnějšího skla či nerezu. Celokovový hnětač na těsto je mnohem odolnější než plastový. Hmotnost kuchyňského robota a objem mísy.


Při výběru se dívejte i na hmotnost a objem. Kuchyňský robot je pravou rukou každé hospodyňky i milovníka kulinářského umění. Zastane práci hned několika spotřebičů najednou – můžete s ním mixovat, sekat, šlehat, odšťavňovat nebo uhníst dokonalé těsto, aniž byste museli mít sílu jako zkušený kulturista. Mysleli jsme opravdu na všechno, proto jsme nástavce navrhli tak, aby jejich výměna byla opravdu rychlá a snadná a nijak vás nezdržovala.


Díky celokovovému tělu Vám vydrží celý život. V pohodě by měl zvládnout hned několik činností (sekání, mixování, šlehání a další), ale může být dovybaven i odšťavňovačem, sušičkou na ovoce nebo lisem na citrusy. Stroj je dodávaný s viac ako 5-litrovou misou z ušľachtilej ocele a 3-dielnou sadou hákov na miešanie, miesenie a šľahanie.

Schválně jsem si přečetl víc recenzí o Etě Gratus a věřte, že se šleháním bílků s ní nikdo neměl problém. A tomu, že se vám jedenáctikilový robot jentak chce převrátit o tom taky pochybuju. Tuto vlastnost neměly ani staré Ety s plastu.


Robot je jako jeden z mála celokovový a hodnotit design také není zrovna. Kenwood KM 2Prospero je celokovový kvalitní kuchyňský robot z vyšší cenové kategorie. Hodí se pro náročnější uživatele, kteří tento typ spotřebiče hodlají využívat často.


Model KM 2Prospero je zpracován kvalitně. Chválíme celokovové tělo včetně kovových vnitřních částí. Jelikož jsem kuchyňský robot , disponuji řadou funkcí, které si rychle oblíbíte, a navíc Vás potěším devíti krásnými metalickými barvami, s nimiž dokonale zapadnu do každého interiéru.


Robot zaujme extra velkou 7l nerezovou pracovní mísou, elektronickou kontrolou rychlosti s ovětleným tlačítkem a přednastavenými programy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky