středa 31. května 2017

Výška pracovní desky kuchyně

Výška horních skříněk kuchyňské linky. Horní skříňky bývají většinou mělčí. Přesto, budou-li příliš nízko nad pracovní deskou, mohou začít nepříjemně překážet.


Většinou proto neklesnou níže než 50cm nad horní hranu pracovní desky. Umístění výše naopak ničemu nevadí.

Důležité je mít úložný. S pracovní deskou a pod ní uloženými spodními skříňkami souvisí i sokl vkládaný mezi skříňky a podlahu. Módním trendem mnohých výrobců je posouvání soklu více dopředu, aby linie spodních dvířek působila.


Správná výška kuchyňské linky, rozměry skříněk, výška usazení horních skříněk kuchyně nebo celkové uspořádání varné plochy, vůči ledničce, dřezu a pracovní ploše jsou důležité aspekty ergonomie, které zásadním způsobem ovlivňují pohodlí a efektivitu při vaření. Při sestavování nové kuchyně je vždy nutné počítat s několikacentimetrovou rezervou. Nedoporučuje se dávat kuchyňské skříňky těsně ke dveřím či oknům.


Aby pracovní deska dobře sloužila konkrétní osobě, je nutno správně vybrat její výškové umístění. Vycházejme z následujících.

Ikey je při 38mm desce standartně 91cm. Na nožičkách se dá ještě o něco zvednout. Díra tak vzniklá mezi soklem a skříňkou bude potřeba zamaskovat nějakou lištou. Před nákupem dveří Interi.


Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru. Nevaří na kuchyňské linky, jejíž výška je ideální, není respektována a riskovat své zdraví! ContentsVýšky kuchyňské linky vaše zdraví! Laminované kuchyňské desky Mnoho dekorů imitujících dřevo, kámen, beton.


Vysoce hodnotné trojvrstvé třískové desky , potažené laminátem, výška mm. Vysoká odolnost povrchu pracovní desky proti poškrábání a proti otěru. Boční řezné hrany jsou z výrobního závodu potažené dekoračními hranami. Pracovní deska do kuchyně Multiline. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Kuchyňské pracovní desky vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Dílenský pracovní stůl, ponk - Olomouc, inzerce, prodám Rozměr pracovní desky 2x cm.

Atraktivnímu vzhledu této kuchyně napomáhá i pracovní deska à la tmavé. Vyhraje kuchyň s mobilními zásuvkami, nebo si odnese cenu. Daní za využití celé délky volného prostoru a zvýšení výšky pracovní desky byly atypické. Pro výsledný vzhled kuchyně je důležitá výška pracovní desky a také její hrany.


Při koupi nové kuchyně se naskytne mnoho možností, jak udělat chybu, které budete litovat. Není nic horšího, než nevhodně zvolená výška pracovní desky. Zejména z dlouhodobého hlediska a při častém používání kuchyně to opravdu oceníte. Nejenže vám ulehčí práci a pohyb v kuchyni, šetří i vaše zdraví. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Dřevotřísková deska povrchově upravená odolným laminátem. ABS hrana na bocích desky o tloušťce mm. Bok desky v barvě UNI – hladká.


Kuchyňská pracovní deska do kuchyně v mnoha barevných provedeních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky