pátek 12. května 2017

Ruční šlehač se stojanem

Jedná se o silný ruční šlehač se stojanem a otočnou miskou. Právě stojan s otočnou miskou je ten důvo proč by vás měl tento model zajímat. Pohodlně v něm bez námahy uhnětete těsto na cokoliv, co se rozhodnete připravovat. Jelikož hnětení vyžaduje čas, hodí se šlehač s mísou a stojanem , do kterého ho lze umístit.


Funkce ručního šlehače lze dále rozšířit pomocí mixovací nohy, čímž vznikne ruční mixér, se kterým připravíte smoothie nebo nadrtíte led. Musíte ale brát v potaz nižší příkon přístroje. Chcete si užít pečení bez toho, aby vás bolely ruce?


Pak si zamilujete ruční mixér Horizon se stojanem , který se stane vaší perfektní pomocnou rukou. Je jen na vás, jestli ho použijete se stojanem a budete se dívat jak pracuje, nebo jako klasický ruční šlehač. Ergonomický design se zde snoubí s funkčností. Skvěle tvarované otevřené madlo usnadňuje jistý úchop a usnadňuje i jednoduché odložení i uchopení. Přizvěte si na pomoc ruční šlehač ETA Lento s inovativní konstrukcí metel.


Ty zajistí vždy dokonalé zpracování surovin, aniž by přitom poškodily povrch nádoby. Oproti jiným šlehačům je Lento opravdu tichý, a tak při práci poskytuje maximální komfort. Ne nadarmo se řadí mezi nejoblíbenější produkty v našem. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Tichý, lehký, výkonný, příjemný na ovládání, přesně takový je designový ruční mixér se dvěma velmi účinnými metlami, který vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu na pečení.


Hnětení, Regulace rychlosti. K práci využívá odnímatelné metličky, díky nimž se mu také říká ruční šlehač. Jeho funkce jsou závislé na příslušenství, se kterým ho koupíte. Už název ruční šlehač ale napovídá, že se ideálně hodí pro přípravu šlehačky, různých krémů, těst či sněhu.


Ruční šlehač se stojanem

S metlami si pohodlně připravíte domácí šlehačku, dortové krémy, žloutkovou pěnu a řídká těsta , zatímco hnětací háky pomůžou s přípravou třeného, kynutého a perníkového těsta. Disponuje-li ruční šlehač zároveň i stojanem s otočnou mísou, pak jeho těžší hmotnost tak nevadí. V jeho případě je důležitá hlavně dobrá stabilita na kuchyňské lince. Lehčí jsou ruční šlehače z plastu, nerezové patří k těm těžším.


IHNED k odeslání, u Vás již 7. Kvalitní vlastnosti a bohaté příslušenství zaručí, že se stane vašim praktickým kuchyňským pomocníkem v domácnosti při vaření i pečení. A0WH disponuje stojanem s nerezovou pracovní mísou o objemu litrů. Metličky se točí mechanicky stlačením tlačítka. Ruční šlehač Kenwood HMP34.


Výrobek nevyžaduje baterie. Nejčastěji bývá ruční mixér dodáván se stojanem s otočnou mísou. Využijete ji hlavně při přípravě těsta, kdy nemusíte po celou dobu držet přístroj ve svých vlastních rukách.


Objem této mísy je vhodné volit na základě toho, jak velké množství ingrediencí průměrně zpracováváte. To je nepostradatelný pomocník každé moderní domácnosti, elektrospotřebič, který se na rozdíl od klasického kuchyňského robota pyšní svojí mobilitou. S jeho pomocí si ulehčíte řadu činností v kuchyni.


Tento šlehač disponuje praktickým stojanem , takže zatímco se šlehá, vy můžete v klidu připravovat další ingredience.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky