čtvrtek 11. května 2017

Prostěradlo 110x200

Learn More About How We Can Keep Your Property Safe. Get A Personalised Quote Today! Free Shipping Available. Jeho devizou je především hladký a elegantní vzhled.


Pokud dáváte přednost luxusu můžete si zakoupit saténové prostěradlo nejvyšší kvality. V naší nabídce naleznete také nepropustná nebo protiroztočová prostěradla. Prostěradlo 120x2nabízíme v provedení froté či jersey. Všechna prostěradla 1x 2jsou napínací s vyměnitelnou gumou v tunýlku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Froté prostěradla 110x2cm. Doporučujeme prát odděleně na st. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Nabízíme oblíbené kvalitní česká prostěradlo froté od firmy Skantex. Máme mnoho rozměrů froté prostěradel např. Veratex Plátěné prostěradlo s gumou béžové 110x200. Položku expedujeme DO DNŮ.


Plátené prostěradlo s našitou gumou v tunýlku na matraci 110x2x 15cm. Ale jedná se mikroflanelové prostěradlo. Rozdíl mezi těmito prostěradly je, že na prostěradlech mikroflanel je použitá nejnovější technologie, která zajišťuje, že je prostěradlo výrazně jemnější než mikroplyš, má větší hustotu chloupků, a proto více hřeje. Na pohled oba materiály od sebe rozeznáte jen stěží. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele.


Prostěradlo 110x200

Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté?


Složení materiálu: česaná bavlna a polyester. Nabídka je v široké paletě barev, ze které si zaručeně vyberete ten správný odstín k povlečení. Napínací froté prostěradla jsou opatřena gumou všitou v tunýlku. Vysoká gramáž prostěradel je zárukou kvality a dlouhé životnosti. Nepropustné prostěradlo s PU zátěrem voděodolné a prodyšné - BARVA BÍLÁ Jedná se o velmi praktickou, hygienickou a užitečnou pomůcku, která je vhodná pro dlouhodobě ležící nemocné i malé děti.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Barevná škála je tak široká, že si ke každému ložnímu povlečení vyberete vhodné prostěradlo. Nyní již nic nebrání tomu, abyste měli dokonale sladěnou postel.


Mikroplyšové povlečení, mikroflanel povlečení, mikroplyšová prostěradla z eshopu mikroplysovepovleceni. Velmi kvalitní napínací froté prostěradlo s vysokou gramáží. Je velice příjemné na omak, opatřeno gumou.


Složení: bavlna, polyamid. Rozměr froté prostěradla: 110x2cm. Vybírejte z nejširší nabídky ložního povlečení a českých prostěradel.


Bohatý výběr přikrývek a polštářů z peří, dutého vlákna i vlněné výrobky Merino.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky