čtvrtek 18. května 2017

Dřevěné knihovny

Nenechte velikány světové literatury ležet v koutě a pořiďte jim parádní knihovnu. Ať už hledáte bílou knihovnu, knihovnu z dubu nebo masivu, zavřenou nebo otevřenou, na FAVI. U nás najdete knihovny z desítek e-shopů ve všech oblíbených stylech. Nabízíme knihovny mnoha variant, různých barev a povgrchů.


Knihovny se hodí jak do kanceláří, tak i do domácností.

Vybrat si můžete kupříkladu jen police a do spodní části uložit knížky vašich dětí, aby na ně pohodlně dosáhli a mohli si číst nebo prohlížet své oblíbené tituly. Knihy nepatří někam do zaprášené krabice. Knihy je třeba vystavit do krásné knihovny. A proto jsme vám připravili širokou nabídku policových regálů, knihoven nebo třeba i poliček, na které můžete své početné svazky umístit. Vybrat můžete také knihovnu kombinovanou se skříní.


Takové provedení se hodí zejména do. Dřevěné knihovny , Kiknabytek.

Slova pro vyhledávání: dřevěné knihovny , dřevěný nábytek, výroba nábytku, výrobky ze dřeva, výroba. Vyberte si svou kvalitní dřevěnou knihovnu od českého výrobce ROALHOLZ. Díky promyšlené konstrukci knihoven, která je tvořena základním polem, ke kterému se montují přídavná pole, dokážeme dodat knihovny SILVERLINE v podstatě jakékoliv délce. Samozřejmostí je doprava ZDRAMA a také montáž ZDARMA.


Sníte o knihovně přes celou zeď, nebo byste raději mezi knihy umístili televizi či rodinné fotky? Ať už patříte k té či oné skupině, naše multifunkční knihovny poskytnou útočiště všem věcem, které byste kolem sebe rádi viděli. Věnujte knihám prostor, jaký si zaslouží. Designové knihovny pro vášnivé i střídmé čtenáře najdete na Bianu.


Ne vždy se chováme k „nejlepšímu příteli“ člověka s náležitou úctou. Naším cílem bylo vytvořit řadu modelů knihoven, jak pro běžné čtenáře,tak i pro zanícené knihomoly. Pro ně je nejvhodnější stavebnicový systém, kdy je možno spojovat. Naše knihovny z teakového dřeva vás zajisté okouzlí nejen svou originalitou, ale i praktičností.


Naše dřevěné knihovny i malé knihovničky nabízí otevřené police, úložný prostor krytý dvířky a najdete u nás i knihovny s prosklenými dvířky. Toužíte po kvalitním a estetickém provedení úložiště pro vaše knihy a další předměty? Pokud chcete svoje knižní a jiné poklady nechat vyniknout, tak v tom vám pomůžou dřevěné regály a knihovny z masivu.


Masivní dřevěné knihovny vyrábíme v různých velikostech, buď otevřené bez dvířek,nebo s prosklenými dvířky.

Na přání zákazníka lze knihovny různým způsobem upravovat jak rozměrově,tak vzhledově. Přehled produktů z kategorie KNIHOVNY. Truhlářství LEMBERK nabízí kvalitní knihovny z masivního dřeva české výroby. Všechno nabízené zboží máme skladem.


Doručení zboží až domů nebo osobní odběr. Tyto dřevěné regály jsou vyrobeny z masivního dřeva bez následné impregnace a jsou vhodné k přímému použití, nebo také k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly. Ke každému výrobku dodáváme vruty do dřeva a návod montáže. Detailní informace naleznete zde.


Geometrický design této knihovny byl vytvořen tak, aby pasovala do kterékoli místnosti ve Vaší domácnosti nebo kanceláři. Porto Deco je výrobce kolekcí moderního nábytku, jehož.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky