středa 10. května 2017

Plechová konev na zalévání

Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy. Konev na zalévání - 9l plechová lakovaná. Rostliny potřebují vodu a konev je mnohem praktičtější, než kdybyste je zalévali ze džbánku na mléko nebo z hrníčku. U nás najdete tu pravou nádobu na zalévání , ať už potřebujete rozprašovač, nebo kovovou konev , která zároveň poslouží jako dekorace místnosti.


Plechové konvičky na zalévání květin jsou vyrobeny z pocínovaného plechu. Povrchová úprava je provedena práškovou barvou.

Barvy dle aktuální nabídky na naší prodejně : modrá, žlutá, zelená a červená. I konvička na zalévání květin může být elegantním doplňkem bytu. Oživte svůj květinový koutek, poličku s květinami nebo okenní parapet stylovou konvičkou od dánské značky Ib Laursen. V naší nabídce konví na zalévání můžete vybírat konve o objemu 5l, 5l, 8l, 9l nebo 10l. V nabídce je jak plastová konev , tak plechová konev.


Plastové konve mají nasazovací kropítko. Plechová konev na zalévání je nezbytná pomůcka každého pěstitele a zahrádkáře. Konvička se širokým hrdlem.


Barevná konévka na dekoraci.

Výrobky značky Philippi nesou rukopis předních světových designerů. Nadčasový design a neobvyklé nápady to je Phi. Jsou natírány vodou ředitelnými barvami pro styk s potravinami. Velká zahradní konev na zalévání trvalkových, bylinkových nebo zeleninových záhonů. Vysoká plechová konvička na zalévání pokojových rostlin.


Její výhodou je velký objem (až l) , díky tomu zalijete větší množství rostlin najednou. Vrátit se zpět do obchodu Přihlášení k vašemu účtu. V případě použití pro dekoraci je plechová konvička na zalévání vhodná např.


Vybíráme plechové konvičky od kvalitních výrobců, kde máme jistotu dlouhé trvanlivosti a výhodné ceny. Praktické zahradní konve z plechu, keramiky či porcelánu. Zahradní konev je velmi oblíbená dekorace na vaši zahradu.


Originální plechové konve zajistí dostatek vláhy vašim oblíbeným květinám a tolik milované zelenině. Krásná praktická kovová konev je nepostradatelným pomocníkem do domácnosti. Díky bočnímu otvoru se snadno plní. Dlouhá a velká hubice usnadňuje zavlažování rostlin uvnitř i venku. A tak mnohá konev i konvička skončí nakonec jako dekorativní předmět.


Konev plechová o objemu l, je určena pro zalévání květin v exteriérech, na balkónech či terasách. Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše, co Vaše zahrada potřebuje. Konve - nakupujte pohodlně z domu!

Pozinkovaný džbán na zalévání , 25x3cm. Informujte mě, až bude k dispozici. Dům a zahrada - Konev plechova bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Oranžová OBI konev na zalévání z plastu s objemem litrů je ideální pro zalévání na zahradě a na hřbitově. Má podlouhlou rukojeť a lze na ni nasadit kropítko.


Kropítko je součástí balení. Vhodná k dotvoření - domalování. Rozměry: výška celkecm. Další pozinkované dekorativní nádoby k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky