pátek 19. května 2017

Skleněná termoska na čaj

Thermos Traditional je vakuově izolovaná termoska se skleněnou vložkou. V šroubovacím uzávěru termosky je úložný prostor na čaj , cukr či kávu. Termoska je doplněna dvěma šálky s ouškem.


Nejen pro přípravu čaje na cestách. Skleněná termoska na čaj CHUNDAO.

Dvojité sklo, vkládací sítko v hrdle, gumová patička, plastové víčko, objem 3ml. Moderní skleněná termoska pro přípravu čaje na cestách nebo v kanceláři. Plastová imitace dřeva s kovovým sítkem. Menší skleněnou nádobku lze požít buď jako šálek nebo pro luhování čaje na více nálevů. Konvice na čaj Simax je vyrobená v České republice z kvalitního varného skla.


Je vhodná na elektrickou plotýnku, plyn s rozptylovačem plamene, do myčky, lednice nebo mikrovlnné trouby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stylová termoska z nerezové oceli a praktickým madlem, Thermos Style spolehlivě udrží váš nápoj na požadované teplotě po dlouhou dobu, ať už se jedná o kávu nebo čaj.


V zimě udrží nápoje teplé, v létě naopak chladné. Ano, řeč je o termoskách. Prvotřídní dvouplášťové termosky v mnoha provedeních oceníte v každé roční době doma, v práci, na výletech, dovolené i při sportovních aktivitách. Ideální nejen pro přípravu čaje na cestách. Oblíbená a osvědčená skleněná termoska neboli „zavařovačka“.


Tato termoska má navíc praktický polstrovaný látkový obal proti rozbití, je z dvojitého skla, má vkládací sítko v hrdle, objem 300ml. Aktualita Máte obcho prodejnu, restauraci nebo jiný podnik, ve kterém by jste rádi nabídli naše zboží? Rádi se dohodneme na spolupráci. Půllitrová vakuově izolovaná termoska se skleněnou vložkou.


Luxusní skleněná termoska pro přípravu čaje na cestách s luhovacím mechanismem pro možnost více nálevů. Objem vrchní části (termosky) je 3ml. Velmi kvalitní provedení, skleněné díly jsou chráněny gumou, části z nerezové oceli.


Vašu kávu aj čaj udrží dlhodobo teplé a letnú osviežujúcu limonádu zase studenú.

Výhodou je, že je vodotesná, takže váš nápoj vám nevytečie, ani keď bude fľaša dnom nahor. V skrutkovacím uzáveru termosky je úložný priestor na čaj , cukor či kávu. Detailní popis produktu.


Dvoustěnná skleněná láhev FLOWTEA německé značky EIGENART se dvěma nerezovými sítky a neoprenovým transportním obalem. Láhev můžete využít pro přípravu a pití čaje ( čaj se louhuje ve spodním hlubokém nerezovém sítku) a k pití studených nápojů dochucovaných ovocem (vrchní mělké sítko při pití zadrží ovoce v láhvi). POMŮCKY PRO ČAJ A KÁVU. Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova.


Nerezová termoska TORO se stop ventilem 45l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky