pátek 5. května 2017

Papírové plato na vejce

Papírové plato na vejce

Kód FX NK EUR EAN Hmotnost Kg Dostupnost. Vtipná velikonoční dekorace: Stojánky na vejce z papírových plat 19. Také je vám líto, když máte vyhodit další plato od vajíček? Tak od teď už je nevyhazujte! Láďa Hruška má vychytaný nápa jak z nich udělat vtipnou velikonoční dekoraci - stojánky na vejce pro koledníky.


Papírové plato na vejce

Neví někdo kde se dají koupit podobná plata na křepelčí vejce jako je na obrázku? Pokud si myslíte, že snesená vajíčka stačí jednou denně sesbírat do proutěného koše a nechat koš položený ve stodole, pak jste na omylu. Každý zkušený chovatel ví, že se dále o snesené vejce musí náležitě postarat, jedině tak ho totiž bude moci v kuchyni použít i za týden od jeho snesení. Ať už si kupujete vajíčka jen po šesti, nebo si domů nosíte celé plato , nejspíš se vám prázdné papírové obaly doma hromadí a nakonec stejně skončí v kontejneru na papír. Dají se totiž skvěle využít pro výrobu různých dekorací.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Papírové obaly mají své zaručené VÝHODY.


Papírové plato na vejce

Společnost Huhtamaki ČR, a. Portfolio výrobků tvoří obaly na vejce , ovoce a zeleninu, které byly několikrát oceněny cenou Obal roku. Vím, že je lidé vyhazují. Dříve jsem si poprosila v malém krámku, paní vedoucí brala vejce po 3 ale prodávala do sáčků po míň kusech, jak lidi chtěli.


V obchodě se prodávají třeba papírové tácky na občerstvení. Prodávají se i tyto proložky na vejce. Uzavíratelné papírové obaly bývají jednou z variant přepravy vajec. Hovoříme o kartonové krabičce na až kusů slepičích vajec s možností uzavření papírovým víkem. Nezapomeňte, že někdy je vhodné tisknout na pevnější papír, záleží na technice, kterou zvolíte k dotvoření.


Můžete zvolit různé druhy podkladu, třeba papír barevný, papír, který lze po tvoření nalepit na jiný podklad nebo například hotové vejce na obyčejném papíru nalepit na karton a tak dále. Plastové plato na vejce. S plastovým platem na vejce už žádné katastrofy nehrozí. Vydrží mnohem déle než klasické papírové obaly.


Parametery plata: Barva. Dle skladové dostupnosti. Využila jsem prázdné plato od vajec, ze kterého jsem vystřihla jeden kalíšek na vejce , slepila jsem jej izolepou a vložila do ruličky. Jak vyrobit stojánek na vejce Hotový zajíček se dětem moc líbil a hned si s ním hrály. Kalíšky na vejce - Butlers.


Zasvit slunce, ať jsme zlatí, ať se zima rychle ztratí. Skrz vyfouknuté vajíčko prostrčte špejli a na obou koncích ji zajistěte malým kouskem plastelíny. A také si připravte něco, kam budete hotová vajíčka na špejli zapichovat, aby uschla. Použít můžete třeba papírové plato na vajíčka, oazis… nebo cokoli vhodného. Stejně jako nepoužité papírové pleny nebo voskovaný papír.


Podobně je třeba dbát na to, abychom do směsi plastů neházeli obaly od žíravin, barev. V kategorii vejce najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Penny Market, BILLA, Albert. Nyní zde naleznete zlevněných produktů, největší slevu v této kategorii nabízí prodejce BILLA na produkt Křepelčí vejce , jehož cena klesla o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky