čtvrtek 11. května 2017

Amica indukční deska

Amica indukční deska

Tato inovativní funkce umožňuje optimálně využít ohřevný povrch desky. Po uplynutí nastavené doby se pole vypne a informuje o dokončení. Díky inovační německé technologii patentované firmou Schott Ceran jsou všechny indukční a keramické desky jako jediné ve světě vyráběny bez použiti arzenu a těžkých kovů, proto jsou desky Amica recyklovatelné i po dlouhém období exploatace a materiál, ze kterého jsou vyráběny, může být použit jako stavební materiál. Rychlé a praktické vaření Na varných deskách Amica budete pracovat opravdu s chutí.


Jsou navrženy s důrazem na bezpečnost, šetří energii i váš čas, a díky použití odolných materiálů není problém, ani když občas něco přeteče. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Indukční varné desky AMICA na Alza. V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést.


Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi. Deska je vybavena časovačem, který umožní vypnutí zóny po uplynutí nastaveného času. Tato deska nabízí intuitivní funkci BRIDGE, která je vhodná při vaření ve velkých hrncích nebo v pekáči. Ve výbavě dále naleznete Booster pro zvýšení výkonu. Rám u této desky nenajdete, údržba bude tedy velmi snadná.


Rozměrově tedy jde o tradiční varnou desku, která nepřekvapí ani s váhou. Tato deska značky Amica je sice v našem výběru zvolena jako Dostupná varianta, avšak i tak od ní můžete očekávat relativně vysoký výkon. Pokud byste však přeci jen chtěli za. Ovládní je dotykové pomocí posuvného ovladače pro maximální.


Ovládání typu SLIDER udělá z Tvé kuchyně mnohem příjemnější místo. Funkce Bridge umožňuje vytvoření jedné varné plochy ze dvou topných polí a současně jejich kontrolu. Free Shipping Available.


Check Out Amica on eBay. Fill Your Cart With Color today! Senzorové ovládáníTato dokonalá deska od značky Amica v bílém provedení předčí vaše tajné představy. Bude vám skvělým pomocníkem při každodenním vaření. Jedním stisknutím senzoru se deska znovu zapne a navrátí předchozí nastavení indukčních polí.


Pro přípa aby se to již příště nestalo jsou desky Amica vybaveny funkcí udržování teploty. Vestavná indukční deska nabízí čtyři varné zóny, které můžete jednoduše dotykově ovládat na panelu Slider. Stačí vybrat tuto funkci a teplota pro.


Amica indukční deska

Přiznám se, že album vypadá velmi pěkně. A jak toto zařízení používáte? Amica je spolehlivý výrobce, takže očekávám, že tento indukční varný panel bude dobrý. Záruka důvěry - již let prodáváme on-line zboží přes internet. Zbytkové ukazatele tepla Po vypnutí varného pole se rozsvítí symbol „H“, jako indikace horkého pole.


Daleko rychleji se zahřívají a mnohem lépe přenášejí teplo. Určitě se vám už někdy stalo, že jste jídlo připálili.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky