středa 4. dubna 2018

Gramofonové desky výkup

Výkup knih i gramodesek probíhá každý všední den od 9. Po domluvě knihy přímo u Vás vybereme, oceníme a odvezeme. PLATÍME NA MÍSTĚ V HOTOVOSTI. Vítejte na stránkách knihkupectví a antikvariátu Spálená 53. Momentálně vykupujeme gramofonové desky převážně od zahraničních interpretů. Z domácí scény pouze Jazz, Progressive Rock, Punk, Alternativa.


V podstatě o jakékoliv hudební nosiče, zejména pak vinylové gramofonové desky (vinyly), tuzemské i zahraniční. Můžete nabídnout v jakémkoliv stavu. Chcete-li prodat gramofonové desky , pošlete mi nejlépe fotky nebo seznam do mailu. Vykupuji celé sbírky LP, alba, kompilace, malé singly i vinyly s elektronickou hudbou od djs. Výkupní cenu sdělím individuálně podle nabídky.


Z áleží na konkrétních titulech, množství a míře poškození vinylů i obalů. Bazar a antik gramofonových desek - výkup a prodej LP desek Praha Vykoupíme Vaše gramodesky za nejlepší ceny! Přineste Vaše gramodesky do naší kamenné prodejny na Praze 1. Desky oceníme na místě a rovnou vykoupíme. Pro větší sbírky přijedeme k Vám domů.


Vykoupíme naprosto všechny gramodesky (žánry, interpreti ani stav nerozhodují). LP gramofonové desky , vinylové desky O nás náš antikvariát bazar LP gramofonové desky , vinylové desky a knih má dlouholetou tradici. Gramofonové vinylové desky , gramofony, gramodesky, prodej BLACK VINYL BAZAR Brno.


Prodej a výkup gramofonových desek všech žánrů. Váš košík ZKONTROLUJTE PROSÍM SPRÁVNĚ VYPLNĚNÝ EMAIL, JINAK VÁM NEBUDEME SCHOPNI DORUČIT P. Chcete prodat Vaše staré knihy nebo gramofonové desky ? Máte doma velké množství knih v knihovně či na půdě a neznáte jejich pravou cenu? Přijedeme vykoupit knihy a gramofonové desky až k Vám domů po celé České republice. Prodej plakátů, placek, přívěsků a dalšího doplňkového zboží. Prodáváme a vykupujeme gramodesky.


Najdete u nás repasované gramofony, zesilovače, reproduktory a další. Opravujeme gramofony a jukeboxy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Cena výkupu se pohybuje okolo třetiny ceny prodejní, ale samozřejmě záleží na množství desek. Neváhejte nám tedy psát maily s nabídkami nebo nám klidně i zavolat. Dále používáme vnitřní papírové nebo igelitové obaly s antistatickou úpravou pro ochranu samotných vynilových nosičů proti prachu, špíně a statickému náboji.


Gramofonové desky výkup

Hudba na vinylu je velmi kvalitní a poskytne vám mnohem silnější zážitek z poslechu než třeba audio CD. Gramofonové desky neboli vinyly se v poslední době vrací do módy a stávají se stále oblíbenějšími. Nabízíme alba nejrůznějších interpretů i skupin, stačí si vybrat váš oblíbený žánr a potom si už jen. Vinylové, neboli gramofonové desky jsou hudební nosiče, které se k distribuci hudby hojně využívaly od konce 19. Pak je nahradily kazety, CD a DVD disky.


Dnes se vinylové desky prodávají stále a to především jako zboží pro milovníky specifického zvuku gramofonové produkce. Bazar gramofonový desek a DJ´s vinylů, Inzertní portál o všem co týka gramofonu a DJ´s. Tak bude hrot jehly správně veden oběma stopami drážky a přenášet správně stereofonní zvukový záznam. Při čelním pohledu na drážku desky by měla jehla přenosky (respektive hrot) tvořit kolmici gramofonové desky.


Hodnota boční síly se nastavuje dle hodnoty svislého přítlaku na přenosku. Fakticky je ovšem působení. DJ Magdalena Happyfeet.


Výkup a prodej gramodesek v centru Prahy v pasáži Lucerna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky