úterý 17. dubna 2018

Sud na vodu 300l

Sud na dešťovou vodu 300l PH s kohoutkem a víkem. Materiál, ze kterého je na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Sud je vybaven odnímacím víkem. Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l.


NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA - nutné Českou poštu za cenu 19-Kč za jakékoliv množství sudů.

Ve spodní části má výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody napřík. Webová stránka bohužel nemůže být správně zobrazena. Kulatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sudů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Detailní popis produktu Sud s květináčem 3vROTO 300l.

Je výbornou imitací dřeva. Spodní část slouží jako zásobárna dešťové vody s přítokem ze strany nebo shora. Nabízíme sudy na dešťovou vodu od značky PENTA. V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l, 220l, 300l a 500l.


Cena dopravy je 19-Kč za jakékoliv množství sudů - Česká pošta. Sudy na vodu jsou z kvalitního plastu. Sud na úžitkovú vodu má v spodnej časti výpustný kohútik pre poh. Součástí je víko na přikrytí a výpustní kohoutek pro snadné vypouštění vody. Hodnotenie produktu:.


Popis - Sud na vodu 300l s kohoutkem a víkem Sud na vodu 300L. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které splynou s okolím. Podstavec pod sud hranatý na dešť. Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky.


V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Proteco nádoba na dešťovou vodu 210L 10.

Sud na vodu 300l představuje, při dnešních cenách stočného, ideálního pomocníka pro nashromáždění a uskladnění např. PROTECO sud na vodu 300l představuje, při dnešních cenách stočného, i. Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodní části výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody například do konve. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Tyto nádrže na vodu jsou skvělými pomocníky na zahradách pro zachycení dešťové vody z okapů a následné využití při zalévání Vaší zahrady. Plastový barel s víkem a ventilem.


Do spodnej časti je možné vyvŕtať dieru a umiestniť tam kohútik, ktorý nie je súčasťou balenia. Víko má zámek pro… 3900.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky