úterý 17. dubna 2018

Dámský kilt do sauny

Je ideální do sauny , odpočívárny a pro wellness pobyty. Je vyrobený z měkoučkého froté, které Vás bude hýčkat při každém jeho použití. Zapínání na předním díle na knoflíky.


Díky tomuto zapínání je. Ideální do sauny , odpočívárny a pro wellness pobyty.

Nabízí velmi komfortní pocit, vysokou kvalitu a vysokou savost. Upínaní je pomocí gumy a. Oblečení do sauny v jednoduchém střihu s kapsou pro pobyt v sauně. Luxusní dámský kilt LIVINA v modré barvě cosmos s kapsou.


Kvalitní provedení z měkké bavlny a velmi savého materiálu. Jednoduše kolem sebe ovinete kilt a zapnete ho na suchý zip či na knoflík. Luxusní vaflový kilt do sauny a wellness z kolekce LUXORIA EVO.

Vyrobeno ze 1 bavlny. Praktická nakládaná kapsa - např. Saunový kilt dámský v nabídce, 145×cm. Tento saunový kilt je vyrobený z priedušnej a ľahkej látky typu wafla zo 1-nej.


Vďaka ľahkosti materiálu sa v porovnaní napríklad s froté uterákom alebo froté kiltom ľahšie a rýchlejšie v saune prehrejete aj pod kiltom. Odlehčený saunový kilt s prodlouženou dámskou velikostí. Nepoužíváme je jen v sauně, ale i po jejím opuštění.


Můžeme jej použít také jako podhlavník. Pestrá barva saunového ručníku zaručuje, že ručník vždy najdete. Nejen osuška do sauny , ale i saunový ručník je důležitou součástí Vašeho vybavení do sauny.


Osušky do sauny najdete v našem příslušenství na našem e-shopu. Dámsky kilt odľahčený do sauny (pripínací uterák okolo pása) vynikajúcej kvality od firmy Vossen. Ideálne do sauny , odpočivárne a pre wellness pobyty.


Materiál, ktorý bol použitý je odľahčená bavlna tzv. Dámsky kilt do sauny (pripínací uterák okolo pása) vynikajúcej kvality od firmy. Dámský bavlněný kilt do sauny v bílé barvě.

Pánský kilt do sauny z kvalitního froté materiálu. Pánský a dámský KILT do sauny materiál: bavlna. Náš příběh Jsme tým dvou nadšenkyň do módy, krásy a originálních věcí, zároveň jsme mamka a dcera a také dobré kamarádky. K společnému podnikání nás přivedlo hlavně to, že obě milujeme péči o tělo, SPA, masáže a další hýčkavé procedury. Výhodou je, že kilt sa dá použiť nie len v saune, ale aj ako uterák po kúpeli.


Struktura kiltu je ve formě malých čtverců. Vhodný nejen do sauny , ale také může být použit k zabalení svého těla po sprše nebo koupeli místo ručníku. Proč kilt do sauny ze 1 bavlny? Jednoducho okolo seba oviniete kilt a zapnete ho na suchý zips či na gombík.


Möve WELLNESS kilt do sauny pre pánov a dámy. Kolekcia Nature poskytuje najvyšší komfort pri relaxe a umocňuje oddychový zážitok. Prírodná nebielená bavlna pôsobí príjemne na pokožku, má osobitný charakter a je obzvlášť objemná a príjemná na uchopenie.


Kilt je vhodný pre ženy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky