úterý 3. dubna 2018

Cafe savoy brno

A refined restaurant, reminiscent of the First Czechoslovak Republic, with its own confectionary. We prepare classic Czech and French dishes and genuine cakes after the fashion of old Vienna cafés. Order yourself a cake to take away.


The owners of cafés and restaurants as well as several Brno architects visited the most modern French cafés in order to acquire knowledge of the latest style trends, technological innovations and construction possibilities. One of the best pizza in this town , also the panini pasta is nice white and pink to be.

Navštivte jednu z nejprestižnějších kaváren v centru Brna a využijte šálek kávy k plodnému rozhovoru s kamarádkou či se svým blízkým. Café in Brno , Jihomoravský. Nadčasový a vskutku nekompromisní design si zamilujete zaručeně už při vstupu.


The overall impression of the visit is very good. Noblesní restaurace s prvorepublikovou atmosférou a vlastní cukrárnou. Vaříme klasická česká i francouzská jídla a děláme poctivé dorty po vzoru starých vídeňských kaváren.


Jedním z podniků, který byl svým architektonickým pojetím, komfortním vybavením a dokonalou péčí o hosty srovnatelný s exkluzivními evropskými kavárnami, byl Savoy na nároží Jakubského náměstí a Běhounské ulice.

Kavárna patří ke stěžejním dílům architekta Jindřicha Kumpošta a výrazně převyšuje jak jeho. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to. Long waiting lines are common.


A busy and perpetually full café with staff in constant motion and a gorgeous interior. In addition to coffee they offer excellent food and a broad selection of wines. Best Cafés in Brno , South Moravian Region: Find Tripadvisor traveler reviews of Brno Cafés and search by price, location, and more. Brno Tourism Brno Hotels Brno Bed and Breakfast Brno Vacation Rentals Brno Vacation Packages Flights to Brno Brno R. Kavárny - Brno : Najděte na Tripadvisoru recenze cestovatelů na nejlepší kavárny v Brně, Česká republika a vyhledávejte podle ceny, polohy a dalších parametrů. Reviews Wonderful place,top location with excellent view,.


It follows the atmosphere of the First Republic café culture, and the unusual interior is highlighted by the protected neo-Renaissance ceiling from the end of the 19th century. Pokud hledáte skvělé jídlo, kvalitně připravenou kávu, poctivé zákusky nebo domácí limonády, přijdete si zde na své. Restaurace a Pizzerie Savoy na Jakubském náměstí navazuje na tradici prvorepublikových kaváren. The Savoy is a beautifully restored Austrian-era cafe , with smart, suited waitstaff and a Viennese-style menu of hearty soups, salads, roast meats and schnitzels.


Nefalšovaná prvorepubliková kavárenská atmosféra. Nevšední interiér s památkově chráněným neorenesančním stropem. Vyhlášené bohaté snídaně a pokrmy z gourmet menu.

Cafe Savoy also has an amazing house cake. Czech Republic is a country with rich history and beautiful green forests and picturesque hills. The Czechs are also known for their. See all photos taken at Savoy Coffee by 0visitors.


Savoy Cafe menu in image format shown on this website has been digitised by Zomato. Customers are free to download and save these images, but not use these digital files (watermarked by the Zomato logo) for any commercial purpose, without prior written. Stunning AFTERNOON TEA at Savoy - Best Afternoon Tea in London - Duration: 4:43.


Time To Dessert Recommended for you. Cafe , které si jen na něco hraje. Prague in one day - Duration: 9:16. Při poslední návštěvě jsem se těšila na dobrou kávu, které jsem se bohužel nedočkala, káva skutečně nebyla moc dobrá, jak se říká taková bryndička.


Ostatní také nic moc, moc to tam nefunguje. Zmatek, nekoordinovanost a neprofesionalita personálu. Než si začnete vybírat jídlo, ověřte si, že k vám restaurace dováží.


Jedinečné místo S BOHATOU HISTORIÍ. Ponořte se do šumu klasické velkokavárny a nechte se hýčkat špičkovou obsluhou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky