pondělí 23. dubna 2018

Profesionální pračky

Dodáme Vám spolehlivé profesionální pračky , sušičky a ostatní vybavení pro Vaši prádelnu. Ať už přemýšlíte o otevření svého laudromatu nebo máte na starosti penzion, hotel, hostel, ubytovnu nebo studentské koleje, doporučíme Vám to nejlepší řešení pro službu samoobslužného praní ve Vašem zařízení. Vybereme pro Vás tu správnou profesionální nebo průmyslovou pračku na míru Vašemu ubytovacímu provozu. Profesionální vybavení prádelen pro penziony, hotely nebo nemocnice či VŠ koleje. Zatímco si domácnosti obvykle vystačí s klasickými pračkami, majitelé prádelen vyhledávají průmyslové pračky pro profesionální využití.


Takové spotřebiče v běžných obchodech obvykle nenajdete a budete muset zabrousit do speciálních prodejen.

Od běžných praček se liší hlavně objemem. Celá řada profesionálních praček je konstruovaná s ohledem na dlouholetou zkušenost předchozích generací a ohlasem zkušeností a požadavků uživatelů. Díky blízké spolupráci klient a vývojový tým můžeme nabídnout nejmodernější technologii s konstrukcí.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Profi pračky tak mají podstatně delší životnost a provozní hodiny.


Samozdřejmostí odlišností průmyslových praček je také jejich kapacita a velikost. Nabízíme Vám špičkové průmyslové a profesionální pračky , sušiče, mandly, válcové žehliče a další doplňkové vybavení pro prádelny.

SC Vlastnosti kapacita kg vysoké otáčky volně stojící Řada SP Vlastnosti kapacita kg vysoké otáčky volně stojící vhodné pro samoobslužné praní Řada FX Vlastnosti kapacita 7-kg vysoké otáčky volně stojící vhodné pro samoobslužné prádelny Řada RX Vlastnosti kapacita 9-kg střední otáčky pevně kotvená vhodné pro samoobslužné prádelny Řada. Rádi pro Vás připravíme konkrétní nabídku profesionálních či průmyslových praček a ostatního profesionálního vybavení pro prádelny. Pračka je přirozená součást každé domácnosti.


Všechny zvládnou vyprat prádlo, v účinnosti a dalších funkcích už jsou ale rozdíly zn. Pračky Whirlpool se od sebe liší jak způsobem plnění ( pračky plněné shora nebo zepředu), tak i počtem programů, kapacitou praní a objemem bubnu. Pračky Whirlpool mají také moderní technologii šestý smysl, díky které můžete při praní ušetřit až energie, vody i času. Vyznačují se ekonomickým provozem, vysokou kvalitou a životností. Věžové uspořádání pračky a sušičky.


Elegantní trik umožní spojit kombinovaný výkon obou přístrojů s úsporou místa v prostoru pro jeden přístroj: Se spojovacím prvkem lze pračky a sušičky řady Malí obři umístit nad sebe do věžového uspořádání. V této kombinaci vyžadují základní plochu pouze × cm. Samostatnou kategorií jsou potom vestavné pračky , které splňují vaše požadavky na velikost a zároveň dodají vašemu bydlení ten správný design.


Cena pračky není překážkou! V dnešní době i nejlevnější pračky mohou být tou správnou volbou, ať už se jedná o úsporu energie, místa či času. Check Out Perugia Guide on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Free Shipping Available. Pro zvýšení komfortu zákazníků jsou pračky vybaveny automatickým dávkováním pracích prostředků.

Na trhu máte k dispozici pračky s účinností odstřeďování mezi A (nejlepší) a D (nejhorší). Tato třída je udělená na základě procentuálního zbytku vody v prádle. Při koupi pračky s účinností ždímání třídy C počítejte s tím, že v prádle zůstane 54– vody. Stroje na praní jsou jednoznačně zaměřeny na výkon v těžkých podmínkách každodenního provozu. Nejčastěji najdou uplatnění v hotelových provozech a sociálních zařízení.


Nicméně výjimkou nejsou ani provozy. Na této stránce najdete levné profesionální pračky , respektive všechny profesionální pračky seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Prodáváme a montujeme průmylové pračky - profesionální pračky , jedná se o pračky s nízkým odstředěním, pračky se středním odstředěním či profesionální pračky s odstředěním vysokým.


Nabízíme v široké škále typů, které se liší kapacitou (objemem bubnu). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tyto profesionální pračky jsou extrémně vhodné k impregnacím textilních materiálů. Prvotní desinfekce praní infekčního prádla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky