pátek 13. dubna 2018

Stěrka vikan

Free Shipping Available. V naší nabídce naleznete typy násad. Po každém umytí automobilu doporučujeme karoserii vždy usušit. Stěrky Vikan jsou také velmi dobrým pomocníkem při mytí klasických oken v domácnosti. Pružná, gumová stěrka určená ke stírání vody z karoserie vozu a autoskel.


Vikan kartáče a stěrky Kartáče a teleskopy k mytí osobních a nákladních vozidel, autobusů, železničních vagónů atd. Průtokové kartáče Vikan a kartáče Lemmen X21 X2a X215 mají velmi jemné štětiny, nepoškozují lak. Značka Vikan se řadí mezi přední světové výrobce čistícícho nářadí a hygieny, určených pro odvětví od potravin až po průmysl. Díky kvalitě výrobků Vikan , je pro uživatele čištění efektivní a snadné, a navíc jsou schváleny i pro styk s potravinami.


Vikan podlahová stěrka z černého polypropylenu s černoupěnovou pryžovou čepelí účinně odstraňuje vodu a olej. Může být použita s jakoukoliv násadou Vikan Transport systému. Vybírejte z různých velikostí a barev stěrek Vikan a jiného náčiní. Na našem e-shopu výhodněji. Produkty Vikan jsou ve světě jedny z nejpoužívanějších a nejznámějších pro čištění a hygienu.


Nástroje jako stěrky, smetáky, kartáče i štětce jsou vhodné pro potravinářství, automobilový průmysl i čištění a průmysl obecně. Veškeré produkty Vikan jsou také přehledně barevně kódovány, aby se zamezilo. Most of what we can do for your. Stěrka na vodu vysuší jakýkoliv hladký povrch bez použití hadry rychle a kvalitně. Po umytí ideální a rychle zbaví váš automobil vlhkosti.


Stěrka Vikan na okna a sklo Stěrka na rychlé a šetrné odstranění vody z povrchu karoserie. Pasuje na všechny násady Vikan. Detailní popis Klasická ruční stěrka - vikan. Nářadí a náčiní pro úklid.


Vysoce účinný systém hygieny u nářadí VIKAN je dostupný v pěti barevných provedeních. Profesionální úklidové nářadí lze barevně odlišit pro jednotlivé pracovní zóny v jednom podniku a tak zabránit používání nářadí v jiných. Plošná stěrka silikonová šíře 3mm od firmy Vikan , účinně odstraňuje zbytky vody a vodního kamene z umýtých a lakovaných povrchů.


POM, SEBSbarva černávýška mmdélka 3mmšířka 2mmZemě původu DánskoMax. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tato stěrka je obzvláště vhodná pro odstraňování vody a vápenatých usazenin z laků a skel vozidel. Velmi kvalitní silikonová stěrka na sklo a lak. Měkká guma je šetrá k lakům a sklům. Stěrka je zahnutá pro co nejefektivnější stírání vody z čelních skel. Silikonová stěrka zabraňuje poškrábání skel a laku.


Pro stírání skel autobusů a kamionů doporučujeme dokoupení dlouhé násady z naší nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky