pondělí 9. dubna 2018

Plazove osusky

Extra velké plážové osušky pro děti i dospělé. Letní dny u vody jedině s plážovou osuškou! Tu totiž využijete při opalování u bazénu, přehrady či u moře, navíc děti si na ní mohou hrát.


Z široké nabídky si každý vybere. Plážové osušky vo vysokej kvalite.

Vybírejte z naší nabídky plážových osušek. V této kategorii naleznete spoustu krásných osušek, které se stanou vaším oblíbeným doplňkem nejen u vody. Osušky, na ktoré si môžete aj ľahnúť. Vyberajte z našej ponuky plážových osušiek. V tejto kategórii nájdete veľa krásnych osušiek, ktoré sa stanú vaším obľúbeným doplnkom nielen pri vode.


Hľadáte veľkú osušku alebo uterák na ruky? Všetky rozmery, farby a kvalitná savá bavlna. Nechajte sa hýčkať kvalitnými, hebkými uteráky a osuškami z našej ponuky.

Vyberať môžete nielen podľa farieb, ale aj podľa materiálu. Vedľa klasických a stále obľúbených froté uterákov a osušiek ponúkame tiež uteráky a osušky z bambusových vlákien a rýchloschnúci uteráky a osušky. Jedete k moři nebo jen na odpoledne k rybníku a chcete pro své děti plážovou osušku, na které se mohou opalovat, hrát si a nakonec se do ní zabalit?


Veľkosti od bežných až po maxi veľké. Vyberte si z naší nabídky nejrůznějších dezénů s motivy pohádkových postaviček a filmových hrdinů. Velikosti od běžných až po maxi velké. Ať už chcete vyrazit na pláž nebo k bazénu, nesmí vám chybět plážová osuška.


Námi nabízené osušky jsou ve velikostech 90x170cm a 90x180cm a díky tomuto rozměru, budete moci pohodlně ulehnout. Chcete, aby se Vaše dítě až si rozbalí svůj dárek rozzářilo jako sluníčko? Pak pro Vás máme to pravé. Fantastická a přitom zravá hračka v podobě jezdícího koníka PONNIE Vás určitě nezklame a spolu se svými dětmi zažijete dlouhé a dlouhé hodiny skvělé zábavy. Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské.


Zaškrtnutím políčka uděluji společnosti TipTrade s. Souhlas s použitím své e-mailové adresy, za účelem zasílání obchodních sdělení v souladu s příslušným ustanovením zákona č. PLÁŽOVÉ A DĚTSKÉ OSUŠKY. Provozovatel e-shopu veratex.

Veratex Česká republika s. Na cvičení, do bazénu, k moři na pláž či do sauny bez ručníku, skládací podložky či deky? Vybavte se těmito stylovými nezbytnostmi a vsaďte na kvalitní plážové deky, podložky, ručníky a osušky, které nekoušou. Když bude barva osušky ladit s plavkami, rázem se z vás stane král(ovna) pláže.


K dispozici jsou osušky pro jednoho i velké osušky pro dva. Tu si dáš text novinky, aký potrebuješ. Obsah eshopu si spravuješ sám, nemusíš nikoho kontaktovať. Tyto opravdu velké osušky přinášejí maximální pohodlí ať už je využijete na dovolené u moře, u rybníka, na koupališti, v sauně nebo i doma v koupelně.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Uterák s vyšitým motívom je vyrobený z bambusového vlákna. Bambusové vlákno tvorí podiel. Aj vďaka tomu sa tieto bambusové uteráky môžu pýšiť tým, že ich absorpčné vlastnosti sú 4x lepšie ako u.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky