pátek 20. dubna 2018

Koupelnová skříňka vysoká s košem na prádlo

Hodí se do vaší koupelny vysoká nebo nízká skříňka s košem na prádlo ? Dvířka s mechanismem tichého dovírání, pevná polička, nastavitelné skleněné poličky, zrcadlo na vnitřní straně dveří, chromovaná úchytka. Možnost montáže dvířek s otevíráním na levé nebo pravé straně. Koupelnová skříňka vysoká s košem na prádlo. Stále oblíbenější nábytkové řešení pro moderní koupelnu, tedy vysokou závěsnou skříňku obsahující ve spodní části výklopný koš.


Tato vysoká koupelnová skříňka má dostatek úložného prostoru a navíc ve spodní části má koš na prádlo.

Obsahuje jedny dvířka, za kterými jsou čtyři poličky. Vysoká koupelnová skříňka s košem na prádlo. Bílé lakované boky i čela, lesk.


V nabídce je i rozměrově stejná skříňka s vyjímatelným košem na prádlo (označení PROV50K) ve spodní části skříňky. Policová skříňka do koupelny s košem na prádlo. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě.


Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem ? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci.

Díky třem vyjímatelným policím si můžete snadno uspořádat vnitřní prostor v. Záleží jen na Vás a Vašem vkusu. Doplňková koupelnová skříňka vysoká s výklopným košem na prádlo Vanda VK1(0). Konkrétní variantu produktu s Vámi vybereme po dokončení objednávky.


Spodní skříňka s jednou zásuvkou a košem na prádlo ze sestavy BALI vyrobena z kvalitního lamina a MDF. Korpus ( LTD ) je ořechové barvy, dvířka ( lakované MDF ) jsou v barvě bílá v lesku. Praktické regulované nožky.


Skříňka neobsahuje pracovní desku. ZOJA - nová generace koupelnového nábytku. Sáhnete spíše po sólo koši na prádlo , nebo po skříni? Velká koupelnová skříň vysoká – skvělá volba do velkých koupelen, pokud potřebujete uskladnit hodně. Horní dvířka s možností pravého, nebo levého otevírání.


V horní části skříňky je police z lamina, v dolní části je umístěn drátěný koš na prádlo. Nová generace klasických skříněkZávěsná vysoká skříňka s košem v horní části dvířka uvnitř dřevěné police 2x zásuvka v dolní části výklopný prádelní koš dvířka se mohou instalovat s otvíráním na pr. Díky dvěma vyjímatelným policím si můžete snadno uspořádat vnitřní prostor. Barevné provedení skříňky je – bílá vysoký le.


Za horními plnými dvířky jsou dvě stavitelné a jedna pevná police. Součástí dodávky jsou nerezové výškově stavitelné nožičky.

Dnes výrobci nábytku nabízejí řadu možností. Například jsou zde skříně s umyvadlem pod pračkou, s košem na prádlo , se zásuvkami apod. Díky variabilitě programu Rea můžete zkombinovat jednotlivé díly podle vašich představ a vytvořit tak nábytkovou sestavu na míru.


Koš na prádlo je drátěný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky