čtvrtek 12. dubna 2018

Podlahová hubice zelmer

Podlahová hubice zelmer

Univerzální podlahová hubice s přepínaním na tvrdé podlahy a koberce. Hubice je na kolečkách s vysouvacím kartáčem. Velká kolečka umožňují velmi snadnou manipulaci. Sbírání vlasú, chlupů z domácích zvířátek usnadňují velurové proužky na spodní části hubice. Skvěle nahradí původní hubici, která časem dosloužila.


Na spodní části jsou umístěny lapače nečistot. S nerezovou kluznou částí. Vyfiltrujte si své produkty. Po vysunutí kartáče, lze vysávat dřevěné podlahy, dlažbu a ostatní tvrdé podlahy.


Je vyjádřen v metrech a udává vzdálenost, do které vysavačem dosáhnete při vysávání od elektrické zásuvky, do které je zapojen. Podlahové hubice pro průměr trubek mm. Akční rádius je tedy součtem délek přívodního kabelu, vzdálenosti vstupu přívodní šňůry od sacího vstupu vysavače, délky sací hubice a trubic. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. ZELMER Aquawelt Plus ZVC 7ZP. Zboží za akční ceny, slevy.


K č (1EUR) skladem. H T je vhodný pro všechny typy podlah, jelikož má v základní výbavě vzduchový turbokartáč a hubici na parkety! Navíc disponuje funkcí, která zabrání použití vysavače bez prachového sáčku a dále je vybaven bezpečnostním ventilem. Free Shipping Available.


Nejlevnější e-shop Nippon CEC - domácí spotřebiče. S touto hubicí pohodlně vysajete jak koberec, tak tvrdé podlahy, stačí sešlápnou přepínač na horní straně hubice. Vysává kobercové i tvrdé podlahy. Zelmer a dalších značek.


Spodní kluzná strana je kovová s vys. Je vybavená separátorem drobnych předmětů jako prstýnky atp. Zdeněk Prášil - Nadeta. S vysavačem dnes můžete třeba i vyprat koberec či setřít.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Díky dlouhému dosahu metrů se dostane s vysavačem bez problému po celém bytě. Ve výbavě najdete malé příslušenství.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. ST Aquawelt a další informace o produktu. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie podlahova hubica zelmer. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky