čtvrtek 26. dubna 2018

Elektricky drtic ledu

DRTIČ LEDU KOMERČNÍ ELEKTRICKÝ CEA-V100. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen. S výkonem kg ledu za hodinu. Drtič ledu elektrický na přípravu mochita, studenou kávu a jiných nápojů.


Opláštění motoru z hliníkového odlitku.

Nádoba a ostří vyrobené z nerezové oceli. Možnost výběru velikosti drceného ledu. Rychlý - led pro přípravu koktejlu je nadrcený pouze v sekundách. Stroje - Elektricky drtic bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Tělo sekáčků i drtičů ledu bývá plastové.

Jejich nože se vyrábí z vysoce kvalitní nerezové oceli. Běžně spotřebiče disponují 2-noži, což je dostačující. Spotřebič by měl být skladný a jeho údržba by měla být jednoduchá.


Skříň z lakovaného litého hliníku. Uzavření vybaveno mikrospináčem. Schopnost zvolit velikost drceného ledu. Elektrický chromovaný drtič ledu s integrovanou nádobou na led.


Detailní popis produktu. Profesionální drtič ledu GASTROBACK s výkonným 1W elektromotorem vám rozdrtí led na ideální kousky ledu pro přípravu chlazených nápojů. Dokáže rozdrtit kostky ledu za pouhých s. Je vybavený integrovanou nádobou a bezpečnostním uzávěrem. Profi elektrický drtič ledu GASTROBACK má výkonný 1W elektromotor a velký vstupní otvor.


Rozdrtí vám led na ideální kousky pro přípravu chlazených nápojů, koktejlů a podobně. Za min dokáže rozdrtit až kg ledu. Navíc je prostorově úsporný. Vyrobí ideální ledovou drť pro přípravu drinků a koktejlů, rychlý - během sekund vyrobí ledovou drť pro přípravu jednoho nápoje, nezabírá mnoho místa, výkonný 60W elektromotor, plášť z plastu, chromovaný, rozměry 150x240x2mm, příkon 60W, hmotnost kg. Pokud během několika následujících minut neobdržíte e-mail s Vašimi přístupovými daty, zkontrolujte, zda jste se zaregistrovali do našeho e-Shopu.


Vytváří ideální kousky ledu pro přípravu nápojů a koktejlů. V kategórii drviče a štiepkovače nájdete elektrické drviče vetiev, drviče záhradného odpadu, zberný vak a iné praktické produkty pre likvidáciu nadbytočného odpadu.

Vhodný pro zpracování ledových kousků (kloboučků i kostek) na ledovou drť. Ideální pro přípravu letních koktejlů a chlazených nápojů. Výrobník ledu je užitečným nástrojem pro výrobu libovolného množství ledu.


Se strojem na led vychladíte nápoj každého návštěvníka, proto se jedná o nenahraditelného pomocníka zejména v horkých letních dnech. Drviče vetví spracujú drevený odpad na jemnú drť, ktorú je možné využíť ako kvalitnú mulč. Spracujú vetvy o priemeru až cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky