úterý 17. dubna 2018

Catler odšťavňovač

CATLER nabízí kvalitní spotřebiče světoznámého výrobce, z jehož dílny pochází odšťavňovače, kávovary či grily, oceňované díky funkčnosti i špičkovému designu. Pomalý odšťavňovač ve vzpřímené poloze Vertikální design pomalých odšťavňovačů způsobil revoluci v odšťavňování. Dopřát si potřebnou dávku vitaminů a minerálů každý den a tím zlepšit své zdraví i tělesnou kondici, bude nyní možné. Získáváte díky němu nejen maximum šťávy při zachování maxima všech živin, ale i maximum pohodlí při odšťavování, což oceníte především u zeleniny.


Výrobky Catler oslovují především náročné a všestranně aktivní spotřebitele, kteří se neobejdou bez zdravé a chutné stravy a současně pokládají vaření za příjemný zážitek nejen pro mlsné jazyky, ale i pro další lidské smysly. Odšťavňovač s velkým plnícím otvoremČerstvé ovoce je plné živin a vitamínů, ale jak extrahovat šťávu tak abychom je opravdu… Rychlý náhled. Stolní odšťavňovač s mixéremUnikátní m. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Součástí zboží je 2l nádoba na šťávu s praktickým oddělovačem pěny, zásobník na dužinu, čistící kartáček pro snadnou údržbu mikrosíta, hubice zabraňující rozstřikování. DAMAŠKOVÉ NOŽE CATLER Tisíce let prověřená prastará technologie je základem při výrobě kuchyňských nožů Catler.


Svářkovou metodou v vrstvách je kombinována pružná ocel VGa tvrdá vysokouhlíková ocel VG10. Odšťavňovač vám během chvilky připraví lahodný a zdravý nápoj, který vám dodá energii a osvěží vás na celý den. Nejen proto je odšťavňovač vhodný i do rodin s dětmi a všude tam, kde panuje zdravý životní styl, či si jen čas od času chtějí pochutnat na skvělé šťávě.


Patronka šeptandy a testování si střihla další video a nového pomocníka do kuchyně jednoznačně doporučuje! Veškeré informace o produktu. Elektronické ovládání rychlosti vám umožní nastavit optimální rychlost pro daný druh ovoce či zeleniny a získat tak více čerstvé šťávy.


Odšťavňovač Sage BJE 8je v kategorii odstředivek špičkou na trhu a hodí se jak do domácností, tak hlavně do komerčních provozů. Pokud chcete odšťavňovat větší množství surovin naráz a rádi byste, aby to odsýpalo, nemůžete si vybrat lépe. Díky vysokému výkonu a velkému plnicímu otvoru odšťavňuje Sage opravdu rychle. Bez problému zpracuje všechny běžné. Přemýšlíte, k čemu je dobrý takový odšťavňovač , když existují 1 ovocné a zeleninové šťávy?


Ty kupované jsou dost často obohaceny o látky, které zvyšují jejich trvanlivost a kromě toho bývají dost drahé. Pokud si nejste jisti, který odšťavňovač je ten nejlepší pro vás, projděte si naše tipy, případně si nechte zaslat průvodce výběrem zdarma. Nebo se rovnou poraďte přímo s námi, a to buď telefonicky, nebo e-mailem. Obáváte se, že si přesto vyberete špatně? I s tím počítáme – proto máte po nákupu k dispozici.


Catler odšťavňovač

Odšťavňovač zaručuje maximální výtěžnost šťávy, kdy v první fázi se ovoce či zelenina nahrubo vylisují a šťáva odtéká přes hrubé síto do nádoby na šťávu. V druhé fázi se zbylá drť znovu vylisuje přes jemné síto a odteče ke zbylé. Díky velkému, mm širokému plnicímu otvoru je možné vkládat celá jablka nebo pomeranče (oloupané), aniž by je bylo třeba pracně krájet. V jeho prospěch mluví také pět volitelných rychlostí, které tento přístroj nabízí. Poradí si tak s tvrdými i měkčími surovinami.


Kvalitní džus vyžaduje kvalitní ovoce a kvalitní přístroje. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat odšťavňovač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky