čtvrtek 5. dubna 2018

Lindr pygmy 20 k sestava

Call Today For A Quote. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením.


Lindr pygmy 20 k sestava

Free Shipping Available. Bezstarostný Extra servis a zapůjčení náhradního zařízení v případě reklamace. Faktura slouží jako záruční list. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou.


It comes with an inbuilt compressor. Je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání piva na zahradní slavnosti, chatě či chalupě. LINDR cooling technology is more efficient than its power input. Pokud si nejste jisti, rádi vám s výběrem poradíme. Podmínky záruky na roky naleznete ZDE.


Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání pygmy k sestava 2x naraže č. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Věříme, že tento extra servis Vám zmenší starosti při případné reklamaci a přispěje k pozitivnímu vnímání našeho obchodu, který není pouze anonymním prodejcem.


Stačí pouze zapojit a narazit sud - objednejte ještě dnes s dopravou a dárky zdarma! V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Lindr pygmy 20 k sestava

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů zadaných do formuláře za účelem naší reakce na odeslanou zprávu. Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy Dále nabízíme záruční i pozaruční servis Vášeho chlazení na pivo. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Sestava výčepní zařízení - stolové kontaktní pivní chlazení s vestavěným vzduchovým kompresorem. VÝSKYT: OBCHODŮ Koupit nejlevněji. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. AKČNÍ CENA PLATÍ do 18. Lindr Pygmy Bajonet. Je vhodné pro zahradní párty, nebo k drobnému komerčnímu využití. Výčepní zařízení je určeno k profesionálnímu chlazení a stáčení kvalitně vychlazeného piva.


Vychladí až l za hodinu. S MALL kartou zľava € Na sk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky