čtvrtek 29. března 2018

Odmašťovací prostředky

Tyto odmašťovače máme buď v práškové nebo tekuté formě. Můžeme nabídnout odmašťovací a čistící prostředky na odmaštění a čištění hliníku, hliníkových slitin, barevných kovů, ocelí a magnesia, litiny a železa a nerezového materiálu. Silný odmašťovací a mycí koncentrát s velkou možností využití. Chante Clair odmašťovací prostředek s vůní levandule s rozprašovačem, 6ml.


Kč Domů › Drogerie › Mycí a čistící prostředky.

Prostředky na mytí nádobí Prostředky do myčky Kuchyně Koup. Seznamte se s kompletní nabídkou čistících prostředků. V našem sortimentu naleznete čistící prostředky na podlahy a stěny ke strojovému použití, prostředky k extrakčnímu čištění koberců, polymerové emulze a jejich strhávače, sanitární a udržovací čistící prostředky.


Odmašťovací prostředky. Dodáváme kvalitní a účinné odmašťovací a čistící prostředky pro povrchovou úpravu kovů v průmyslu, vodou ředitelné, ekologické, biologicky odbouratelné a nehořlavé. V sortimentu je rovněž pestrá paleta výrobků pro profesionální čištění a úkli gastrochemii.


Průmyslové odmašťování, čištění a speciální aplikace prezentuje zejména kvalitní odmašťovací a čisticí prostředky Star pro potřeby průmyslového odmašťování a čištění.

Určené pro použití ve všech oblastech průmyslu. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Nastavení vlastních preferencí cookies mů.


Internetový obchod Nářadí Profesional vám nabízí kvalitní nářadí za skvělé ceny. Jako výhradní dovozce profesionálních prostředků k čištění a dezinfekci produktové řady POLANA pro Českou republiku se zaměřujeme na distribuci ekologicky šetrných produktů určených pro zemědělskou prvovýrobu a potravinářský průmysl. Univerzální odmašťovací prostředky odstraňují zažranou mastnotu a kuchyňskou špínu, nečistoty v koupelně a na menších plochách a zanechává příjemnou dlouhotrvající vůni. Vyzkoušejte odmašťovací prostředky italské kvality. SIMPLE GREEN CZ – prostředky pro odmašťování Pořiďte si od nás účinné přípravky pro ultrazvukové čištění.


Produkty z naší nabídky nacházejí využití v domácnostech i průmyslových provozech po celé ČR a SR. Tyto prostředky jsou určené k ručnímu i strojnímu čištění, odstraňování tuku a bílkovin rostlinného i živočišněho původu, k ošetření nerezi, k čištění grilů, roštů, krbů. Přední dodavatel personální a průmyslové hygieny. Cleamen 2čistič na konvektomaty, grily 5kg.


Prostředek k přímému použití na odstraňování připálenin z konvektomatů, grilů, a částí vzduchových filtrů. Doporučená koncentrace přípravku v odmašťovací lázni je až , pracovní teplota lázně je cca od °C.

Organická rozpouštědla Poř. Vhodné i pro čištění a odmaštění malých dílů. ISTICÍ A ODMAŠŤOVACÍ PROSTŘEDKY Kategorie P-1. Využijete je i pro čištění před lakováním. V této kategorii najdete čisticí a odmašťovací prostředky , které Vám pomohou odstranit velmi silná a ulpělá znečištění.


V technologických procesech plně nahradí doposud užívané neekologické odmašťovací prostředky (technický benzín). Výtečně se dá použít v servisním systému na mytí veškerých součástek a dílců. Ekologické čistící, desinfekční a mycí prostředky.


Pro prádelny, nemocnice a další provozy s automatickým dávkováním. Veškeré odmašťovací prostředky jsou vodou ředitelné a dodáváné ve formě koncentrátů, které se následně ředí teplou vodou v poměru určeném v katalogovém listu. Kompletní sortiment přípravků je k dispozici na požádání formou katalogu.


EBOL ORVK vysoce účinný čisticí a odmašťovací přípravek, odstraňuje rez a vodní kámen. Rychle a bez námahy odstraní i hluboce usazenou špínu a zanechá povrch čistý a lesklý. Je ideální na mosaz, nerezové a keramické dřezy, vodovodní a sprchové baterie, vany, toalety, výlevky, obkladačky, skleněné a umělohmotné. MAKRATERP pro silné znečištění.


Odstraňuje grafity, pryskyřice, tér, zbytky gumy, maziva, staré barevné nástřiky, oleje a silikon z hladkých povrchů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky