pátek 13. dubna 2018

Skleněné lahve na alkohol

Vyberte si skleněné lahve na destiláty, likéry, slivovici a jiný alkohol z naší bohaté nabídky. Ke každé lahvi máme uzávěr i ostatní příslušenství. Sklenice na olej a nealko. Lahve na destiláty, likéry, alkohol Lahve na víno, sekt Lahve na pivo.


GOC Barový dávkovač na alkohol lahve , stříbrný.

Atraktivní barmanský stojan se dvěma zásobníky. Optimální a praktický pomocník při rodinných akcích, kempech, barech, kavárnách, restauracích atd. Nalil výstřel dokonale a je okamžitě připraven sloužit další. Stojan na láhve snadná instalace lahví. Rádi vám poradíme s výběrem.


To vše a ještě více najdete pouze u nás. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve , zavařovací sklenice a příslušenství.

K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. Likér nebo slivovice domácí výroby z kvalitních surovin patří do kvalitní láhve. Specializujeme se na pískování na sklo. Na láhev vám vypískujeme věnování nebo obrázek na přání.


Lahve na slivovici jsou vyrobeny ze zdavotně nezávadného skla a jsou opatřeny korkovou zátkou. Láhev na alkohol o objemu l. Krásný, originální dárek pro oslavence. RUČNÍ PRÁCE - HANDMADE Záruka české kvality. SKLÁRNY MORAVIA, akciová společnost Úsobrno č. Predaj fliaš na alkohol a domácu pálenku. Flase na domacu palenku s uzavermi.


Osobný odber Nemšová - 15:00. Všechny lahve jsou z borosilikátového skla. To se používá třeba v laboratořích. Je pevnější a vydrží výkyvy teplot.

Do lahví můžete s klidem nalít horký čaj i ledové frappé. Máme pro vás tři základní designy lahví na vodu a můžeš ještě experimentovat s barvami a potisky. Nabízíme lahve různých tvarů, objemů, barev včetně uzávěrů a dalšího přísluš. Kartáč je vhodný na kojenecké lahve , sportovní lahve , skleněné lahve , zavařovací sklenice, termosky a další úzké dlouhé nádoby.


Upozornění: Česká značka Cleanex Trade se mění na Niteolu - kvalita zůstává. Výrobky mění design, nikoliv složení a cenu. Po vyprodání produktů pod logem Cleanex Trade bude automaticky naskladněn produkt pod značkou Niteola. Vás přijde chuť na nějaký ten alkohol. Vláčet sebou skleněné panáky je dost nepraktické, proto Vám nabízíme tyto stylové cestovní kožené panáky, které jsou vhodné na čundry, festivaly nebo na táboření.


Nerezové panáky jsou v koženém pouzdře, které snadno schováte do batohu či kapsy. Pokud si u nás vyberete, o své zboží se nemusíte bát , vždy ho bezpečně zabalíme , aby vám došlo v naprostém pořádku. Drží si také ostatní kvality – jsou ekologické, lehké a krásné!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky